Pandhuan Lengkap kanggo Nandrolone Ester (DECA Durabolin)

Akeh wong ing saindhenging donya, utamane wong sing berjuang karo tingkat testosteron sing kurang amarga awak ora bisa ngasilake jumlah hormon seks sing dibutuhake. Mulane, nolak wong akeh manfaat saka testosteron ing awak. Nandrolone steroid sing dadi steroid anabolik (AASraw) minangka berkah kanggo wong utawa atlit sing mbutuhake otot bangunan utawa ningkatake pengalaman seksual. Hormon testosteron nduweni peran penting kanggo menehi wong karakteristik sing mbedakake dheweke saka wanita. Perkembangan janggut, wulu bulu, pangrembakaning swara lan bangunan otot yaiku kabeh karya hormon testosteron.

Ing wong lanang lan wadon, hormon kasebut penting amarga peran penting. Ing tangan liyane ing manungsa, nanging testosteron kurang bisa ngasilake lemak awak lan ereksi sing abot. Mangkono, ngurangi kamulyan lan pacoban seksual sing paling akèh disebut libido. Nanging, ana macem-macem cara sampeyan bisa nggunakake kanggo nambah hormon testosteron ing awak kayata latihan biasa utawa nggunakake ester testosteron kayata nggunakake Nandrolone. Nanging, sadurunge arep ndhelikake hormon, priksa manawa sampeyan takon dhokter sampeyan supaya ora ana efek abot sing bisa nyalibake status kesehatan.

The Nandrolone migunakake uga bisa digunakake kanggo tujuan liyane kayata perawatan kondisi medis kayata bantuan kanggo wong sing duwe HIV kanggo ngranggeh massa otot lan bobot awak uga. Yen sampeyan lagi nandhang penyakit sing nyebabake sampeyan bakal kelangan bobote awak. Sampeyan uga bisa diwenehake obat kasebut dening dokter yen ana infeksi sing kena pengaruh ing produksi testosteron ing awak kayata testis utawa ovarium ing wanita. Kesalahan paling gedhe sing ditindakake dening wong akeh yaiku kanggo tuku produk nandrolone saka vendor sing ditemokake ing saindhenging iki. Wong teka karo steroid sing murah lan palsu sing kadhangkala bisa nyebabake masalah kesehatan.

Riset kanggo ngerti vendor steroid tengen watara sampeyan lan yen sampeyan pengin tuku nandrolone produk online, luwih apik kanggo golek review customer lan ngerti liyane babagan produk lan cara vendor bisa ngoperasikake. Pelanggan sing seneng ora bakal ndhelikake kabungahan lan uga ora bakal ragu nyatakake apa wae kekecewaan sing dijupuk sawise utawa sadurunge nggawe order. Sinau saka kesalahan pelanggan liyane, lan sampeyan ora bakal nyenengake keputusan sampeyan. Takon dhokter sampeyan ing ngendi sampeyan bisa tuku produk nandrolone amarga dhokter apik bakal tansah duwe ide babagan sampeyan bisa njaluk produk medis kualitas.

1. Dadi apa iku Nandrolone?

Kaya sing kacathet sadurungé, Nandrolone bisa ditemtokake minangka steroid anabolik (AASraw) sing diprodhuksi ing awak liwat kualitas alus. Penggunaan bangunan Nandrolone banget populer lan paling akeh digunakake dening atlit kanggo mbangun otot lan entuk energi sing perlu kanggo nampa asil sing dikarepake. Produksi kimia ing awak dipicu dening hormon testosteron senajan ora cukup kanggo menehi sampeyan otot utawa asil sing pengin sampeyan njaluk. Hasil binaraga awak nandrolone bakal ditindakake sawise njupuk obat kalebu, ningkatake massa otot, nguatake jaringan awak sakabèhé lan menehi karakter lanang.

Nandrolone minangka obat suntik sing bisa nyuntikake awak sawise dituduhake dening dokter utawa gawe jadwal reguler kanggo njaluk dosis. Kanggo asil sing efektif, tamba kudu diiringi diet lan latihan sing tepat yen sampeyan pengin gain massa awak lan otot kaya para binaragawan. Wektu iki awak anti-doping dilarang atlet saka nggunakake obat kasebut sawise nyadari yen iki nyedhiyakake energi ekstra, saéngga menehi kauntungan para pemenang kanggo menang kanthi gampang.

Nanging, sing ora ateges sampeyan kudu nggunakake obat kasebut. Yen sampeyan ora melu ing kompetisi apa wae sing ora ngidini panggunaan Nandrolone, sampeyan bebas nggunakake obat kasebut. Ngeling-eling tamba kasebut, ngijini sampeyan nikmati manfaat testosteron nalika awak ora bisa gawé hormon cukup. Dysfunction ana ing antarane akeh masalah nalika wong ora duwe cukup hormon seksual. Amarga produksi hormon seksual mudhun nalika sampeyan umur, sampeyan butuh tambahan sing menehi sampeyan kesempatan kanggo mimpin wong normal lan sehat kabeh wektu. Ana akeh manfaat Nandrolone sing bakal sampeyan nikmati nanging bakal dibahas ing artikel iki.

2. Nandrolone ester

Ester yaiku asam karboksilat lan nglibataké ranté karbon sing nemtokake cara kimia bisa larut ing macem-macem formulir. Ester kasedhiya ing meh kabeh saka lemak, lenga, lan produk larut banyu. Sifat-sifat ester ing saben prodhuk yaiku apa sing nggawe prabédan antarane item. Kayata, lemak sing kandhel, nanging sing larut ing banyu ora bisa dissolve cepet nalika kena banyu. Ester momen ditrapake kanggo steroid; uga menehi pengaruh marang konstitusi. Tegese awakmu bakal nyerep tambahan ing macem-macem tarif.

Contone Nandrolone decanoate (Deca), suwene wektu banget ing awak sawise injeksi. Bener, sawise njupuk nandrolone decanoate dosis, bisa digunakake kanggo 14 dina 21. Mulane, dhokter sampeyan bisa menehi saran supaya sampeyan njupuk dosis nandrolone decanoate sawise saben dina 21. Ing tangan liyane, ester propionat duwe umur setengah dina utawa jam 24, sing tegese sampeyan ngrampungake siklus perawatan, sampeyan kudu nggunakake dosis saben dina. Ester ora ngowahi struktur steroid, nanging nyetel pengalaman sing sampeyan duwe sawise nglamar tamba kasebut. Ana macem-macem jinis ester Nandrolone sing bisa digunakake kanggo ngatasi kebutuhan steroid sampeyan. Hampir kabeh ester Nandrolone bisa digunakake kanthi cara sing padha, nanging panyerepan menyang aliran getih lan reaksi karo awak sampeyan sing nggawe bedane. Ing esters minangka nderek:

jeneng CAS Formula molekul
Nandrolone Decanoate (DECA) 360-70-3 C28H44O3
Nandrolone phenylpropionate (NPP) 62-90-8 C27H34O3
Dehydronandrolon acetate 2590-41-2 C20H26O3
Nandrolone cypionate 601-63-8 C26H38O3
Nandrolone laurate 26490-31-3 C30H48O3
Nandrolone propionate 7207-92-3 C21H30O3
Nandrolone undecanoate 862-89-5 C29H46O3

Nandrolone decanoate

Popularly dikenal minangka Deca Durabolin, iki steroid anabolik androgenik sing paling akeh dianggep minangka panampa atlet profesional lan bodybuilders. Umumé, Deca Durabolin (steroid DECA) yaiku steroid sing dikenal kanthi 2nd sawise testosteron. Obat kasebut nduweni rating sing apik nalika nerangake ngedhunake napsu stimulus lan massa otot. Deca Durabolin dianggo ing awak kanggo maksimal dina 16. Nandrolone decanoate prices terjangkau nanging bisa beda-beda gumantung saka bakul utawa dosis sampeyan. Wêdakakêna decanate Nandrolone duwé bobot molekul 428.65g / mol karo CAS 360-70-3 lan rumus kimia C228H44O3. Nandrolone decanoate wis bukti banget migunani ing bangunan otot.

Nandrolone decanoate dosis

Dosis sing disaranake kanggo tamba iki kanggo pasangan lanang antara 250mg dadi 500mg saben minggu lan kudu dijupuk kanggo minggu 8 utawa 12. Sawetara bodybuilders nggunakake dosis paling sing kisaran saka 200mg saben minggu gumantung saran dokter. Kanggo pangguna narkoba anyar, dosis tengen ngirim ora ngluwihi 150mg saben minggu lan kudu digunakake kanggo periode 4 kanggo minggu 7. Sampeyan uga menehi saran yen kabeh panuntun Deca kudu nggunakake Proviron menyang mburi siklus steroid amarga produk mbantu ngurangi efek samping estrogenik uga ngasilake produksi testosteron alami. Werna Nandrolone Decanoate (360-70-3) uga minangka pilihan liyane kanggo ngladeni obat kasebut, sanajan akeh wong seneng suntik kasebut.

DECA cycle

Deca Durabolin biasane ditumpukake karo Anadrol, propionat, cypionate testosteron, Dianabol, enanthate testosteron, suspensi testosteron lan Sustanon 250. Binaragawan liya nggabungake nggunakake cabergoline ing siklus decanate Nandrolone minangka cara kanggo njaga produksi alami testosteron dening badan. Deca dosis kudu disuntikake liwat injeksi jero menyang otot awak kayata ing lengen ndhuwur, punggung utawa sikil ndhuwur. Tansah elinga yen mung perawat sing dilatih utawa dokter kudu nggarap injeksi Nandrolone decanoate. Nandrolone decanoate setengah urip iku dina 21, sing tegese sawise injeksi sampeyan kudu njupuk dosis liyane sawise telung minggu. Nanging perawatan beda-beda, kayata, dhokter bisa nyaranake sampeyan nggunakake Nandrolone decanoate 100mg saben minggu lan nambah dosis kanthi wektu khusus kanggo pangguna narkoba anyar. Nandrolone kanggo didol kasedhiya ing macem-macem farmasi utawa malah toko online nanging ora resik tuku produk tanpa nglibatake dokter ing proses kasebut.

Kekuwatan awak lan kabutuhan sampeyan bakal nuntun dhokter sampeyan kanggo nemtokake dosis sing paling apik kanggo sampeyan. Tujuan bangunan otot bakal mbutuhake perawatan sing luwih dhuwur tinimbang sing nggunakake obat kasebut kanggo ngunggahake dorongan seksual utawa ngobong lemak awak. Uga, elinga yen ora kabeh dokter ngerti panggunaan steroid, nglakokake riset sampeyan kanggo mangerteni praktisi kesehatan sing tepat kanggo nemoni lan sing bakal mbantu sampeyan entuk asil ing pungkasan siklus obat.

Pandhuan Lengkap kanggo Nandrolone Ester (DECA Durabolin)

Nandrolone phenylpropionate

Paling gedhé kasebut minangka NPP, tamba iki minangka varian Nandrolone sing kasedhiya kanthi komersial. Sejatine, jeneng NPP lan Deca teka minangka akibat saka anané ester sing dadi bedane utama antarane rong produk kasebut. Senadyan digunakake kanthi cara sing padha, obat kasebut digunakake kanthi cara sing beda, lan akeh wong sing ngandhut obat sing béda. Nandrolone bubuk phenylpropionate nduweni umur setengah dina 4.5 sing tegese sampeyan kudu njupuk dosis sawise limang dina kanggo siklus kabeh. Wêdakakêna NPP (62-90-8) menehi pangguna pamriksan dhisikan sing mantep dibandhingake apa varian decanoate nawakake. Sampeyan uga bisa njaluk dosis injeksi NPP yen sampeyan ora seneng karo dosis oral.

Dehydronandrolon acetate

Varian Nandrolone gedhe sing bisa dadi pilihan akeh atlit yaiku Dehydronandrolon acetate. Nanging, penting kanggo njaluk saka dhokter sampeyan amarga nyalahi panggunaan bisa nyebabake efek samping sing abot kanggo ngobati lan mbokmenawa bisa mbatalake sawetara efek. Kanggo binaraga utawa mundhut bobot, varian iki bisa dadi gedhe banget. Obat iki nduweni urip sing cukup aktif sing bakal mbantu sampeyan entuk asil kanthi cepet yen sampeyan ngetutake instruksi panggunaan sing diwenehake dening pabrikan lan dokter.

Nandrolone cypionate

Umumé dikenal minangka Dynabol, iki cypionate Nandrolone kasedhiya kanggo injeksi lan ing bubuk cypionate nandrolone wangun. Iku loro sing efektif lan duwe setengah-setengah babagan rong minggu. Gumantung ing kabutuhan sampeyan dhokter bakal ngrancang dosis sing paling apik kanggo sampeyan sawise mriksa kondisi kesehatan. Obat kasebut bisa kasebut minangka salah sawijining steroid paling migunani kanggo obat. Akeh wong nggunakake kanggo ngobati jinis anemia tartamtu, kekuwatan otot, lemes, lan lara kulit sing abot. Ulcers uga bisa diobati nggunakake varian iki ora dilalekake ing bangunan otot. Dokter bakal milih sing paling apik kanggo nggunakake gumantung ing asil sing dikarepake sawise siklus.

Nandrolone laurate

Wêdakakêna Nandrolone laurate (26490-31-3) yaiku salah sawijining variasi varian Nandrolone sing paling tahan suwe amarga nduweni umur aktif siji sasi ing awak. Iki minangka obat suntik sing kudu dilakoni sabanjuré ing sasi, saéngga dadi darling wong akeh. Kanggo wong-wong sing ora seneng ngobati obat-obatan sacara reguler, iki bakal dadi pilihan banget kanggo wong-wong mau. Yen awak ora nanggepi karo Deca, produk iki uga ora bisa digunakake kanggo sampeyan amarga padha meh padha. Nanging, dhokter sampeyan bisa mbantu sampeyan entuk steroid tengen kanggo kabutuhan. Obat iki ngrangsang produksi hormon testosteron ing awak. Mulane, sampeyan bakal bisa ngrasakake kaluwihan macem-macem hormon kayata bangunan otot lan drive seksual sing luwih apik ing wong.

Nandrolone propionate

Ing bangunan otot, sampeyan butuh senyawa sing efektif, lan sing menehi asil tahan abadi. Nandrolone propionate bubuk duwe umur setengah efektif sekitar wolung dina lan akeh digunakaké kanggo ngrangsang sintesis kolagen. Varian nduweni rumus kimia C21H30O3 lan bobot molekul 330.46, CAS: 7207-92-3. Obat iki duwe macem-macem sinonim sing kalebu anabolicus, Non-anabolic, lan Norandrostenolone sing cocok antara liya. Sampeyan bisa tuku tamba saka panyedhiya steroid online kanthi rega terjangkau nanging ati-ati. Apa maneh riset kanggo mangerteni bakule lan jinis produk sing didol. Uga, aja lali mlebu dokter sampeyan sadurunge tuku tamba kasebut.

Nandrolone undecanoate

Iki minangka steroid anabolik sing populer sing meh padha karo decanate Nandrolone. Nandrolone undecanoate sing uga dikenal minangka dynabolan nduweni ester sing luwih gedhe tinimbang nandrolone decanoate sing nyebabake awak luwih dawa maneh sawise njupuk dosis. Ing taun-taun pungkasan Nandrolone undecanoate bubuk yaiku obat sing paling populer, nanging saiki, bisa dadi angel ditemokake ing pasar. Ana meh nol merek steroid saka nandrolone undecanoate, lan malah ing pasar gelap, iku ora kasedhiya. Ora ana wong sing bisa nemtokake alesan sing ora ana gandheng, nanging ora ana produser sing ngemas prodhuk iki.

Perbandhingan perbandingan nandrolone ester

Pandhuan Lengkap kanggo Nandrolone Ester (DECA Durabolin)

3. Nandrolone pharmacology

Steroid anabolik (AASraw) sing asalé saka hormon testosteron alami, lan nyedhiyakake efek hormon nalika sampeyan njupuk. Sawetara efek lan reaksi klinis nuduhake ciri-ciri androgenik sing banjur dianggo ing kategori obat kasebut. Ora ana disassociation efek androgenic lan anabolik sawayah-wayah. Efek saka steroid anabolik sing padha karo hormon seks lanang, nyebabake gangguan abot ing perkembangan seksual lan pertumbuhan yen diwenehake marang bocah-bocah. Steroid anabolik ngancurake fungsi gonadotropik pituitri lan pungkasane bisa nyebabake efek ing testis. Manéka jinis panaliten sing nélakaké yèn steroid anabolik bisa ningkataké lipoprotein tingkat rendah uga ngurangi lipoprotein tingkat dhuwur. Nanging, owah-owahan dadi normal sawise sampeyan mungkasi nganggo obat kasebut. Dhokter sampeyan bakal saranake sampeyan supaya sampeyan ngalami efek samping sadurunge njupuk dosis nandrolone.

4. Nandrolone keuntungan

Ana macem-macem fungsi sing nyawiji nandrolone ing awak nalika njupuk dosis sampeyan. Senadyan ana akeh varian nandrolone, kabeh mau bisa ngasilake asil sing meh padha, fungsi tamba larang regane kaya iki;

Nandrolone nggunakake binaraga

Yen sampeyan wis ngobrol utawa kadhaptar ing akeh binaragawan utawa atlet, sampeyan kudu ngandhani nandrolone. Obat iki dikembangake ing 1950s, lan wis entuk manfaat gedhe ing ngewangi para atlet entuk gol lan kasil ing kariré. Mayoritas pembentuk awak profesional tuku tamba minangka cara kanggo nulung supaya sampeyan bisa menyang ndhuwur. Obat iki ngrangsang bangunan otot, lan nalika latihan reguler ngiringi siklus, ora nindakake awak kanggo awak. Ing hormon testosteron sing biasa diprodhuksi ing awak sampeyan ora bisa cukup kanggo menehi sampeyan otot sing duwe binaraga, lan liyane keuntungan sing padha seneng. Nggunakake nandrolone piyambak ora bakal menehi asil sing dikarepake, sampeyan kudu njupuk dosis tengen uga nggunakake ing siklus nandrolone sing dianjurake. Njaluk produk saka sembarang toko nanging takon dhokter sampeyan cepet lan tindakake kabeh pandhuan kanggo nggunakake nandrolone lan pertumbuhan otot. Obat iki bakal ngrangsang awak supaya gawé protein luwih akeh ing bentuk hormon testosteron. Protein mangan pamblokiran bangunan kanggo kabeh jaringan, lan kanthi latihan, ototmu bakal tuwuh lan entuk leanness sing dikarepake. Diet sing tepat uga penting, lan sampeyan uga kudu golek nutritionist.

Pandhuan Lengkap kanggo Nandrolone Ester (DECA Durabolin)

Aplikasi medis Nandrolone

Panganggone Nandrolone ora mung produk sing misuwur ing antarane binaragawan, nanging uga dianggo ing perawatan saka macem-macem kondisi kesehatan. Dokter sampeyan bakal menehi resep obat kasebut yen dheweke ngandhani yen sampeyan duwe penyakit sing bisa diobati kanthi nggunakake yen nandrolone. Sawetara kondisi sing dianggep nandrolone kalebu;

  • Anemia minangka akibat yen insufficiency ngenani babagan ginjel, kondisi sing disebabake dening penyakit ginjel kronis.
  • Pasien sing duwe HIV bisa ngalami mundhut bobot gedhe sing pungkasane ngasilake massa otot. Kondhisi iki bisa ditanggulangi kanthi njupuk dosis nandrolone decanoate sing tepat kanggo mbantu ngatasi lan ngatasi massa otot lan uga bobot awak.
  • Nandrolone uga bisa digunakake kanggo ngewangi pasien sing nandhang penyakit sing nyebabake kekuatan lan bobot awak.

Nandrolone ing babagan kesehatan lanang

Wong-wong sing dadi ahli waris paling gedhe saka obat iki malah sing ora melok aktivitas olahraga apa wae. Tingkat testosteron sing nyenengake ing awak manungsa teka kanthi akeh manfaat, lan 'persis kaya wong sing bakal sampeyan seneng nganggo tamba iki. Siji kondisi bisa nambani alopecia, sawijining penyakit sing nyebabake rambut rontog ing sirah. Dokter sampeyan bakal nulis obat kasebut amarga ngrangsang hormon lanang supaya menehi asil kayata wutah.

Masteron Enanthate The Longer Acting Androgenic Anabolic Steroid (AAS)

Nandrolone uga obat sing sampurna kanggo sendhi sing nyeri utawa lemah kanthi nyedhiyakake kekuatan otot lan menehi sampeyan energi lan uga ngrangsang jaringan gabungan kanggo bisa sembarangan. Tisu duwe mekanisme ndandani dhewe nalika disedhiyakake karo lingkungan lan mineral sing kondhisi sing disediakake dening obat kasebut. Dysfunction is another problem that many men suffering from quietly. Steroid Nandrolone nambahake dorongan seks amarga nambah produksi hormon testosteron sing dadi mesin kanggo libido sing nyengsemake ing manungsa.

5. Cara migunakaké Nandrolone

Obat nandrolone nduweni akeh efek lan uga bisa nyebabake efek samping sing abot yen ora digunakake kanthi cara sing bener. Cara paling apik kanggo nggunakake tamba kasebut yaiku ngetutake dhokter sampeyan. Minangka sampeyan bisa tuku steroid saka toko utawa toko online sing kasedhiya, sampeyan kudu takon dhokter dhisik sadurunge nggawe keputusan tuku. Elinga, yen badan manungsa reaksi beda karo macem-macem obatan, apa sing bisa digunakake kanggo kanca sampeyan bisa uga ora bisa digunakake kanggo sampeyan. Hasil sing dijupuk sawise njupuk nandrolone gumantung ing kekuatan awak lan status kesehatan. Mulane, bakal becik kanggo pindhah ujian medis kanggo ngerti dosis sing bener kanggo kondisi sampeyan. Dokter sampeyan bakal menehi saran, yen sampeyan duwe kondisi medis sing ora ngijini sampeyan nggunakake nandrolone.

Nandrolone tablet / tablet formulir

Biasane, obat kasebut dumadi ing macem-macem dosis, lan dhokter sampeyan mung siji ing posisi sing apik kanggo nemtokake jumlah gram sing arep digunakake. Tablet kasedhiya saka 50gm nganti meh 1000mg. Nanging, para pamula dianjurake kanggo miwiti dosis cilik sadurunge nganyarke menyang sing luwih dhuwur yen ora oleh asil sing dikarepake. Dokter sampeyan uga duwe pilihan kanggo ngurangi dosis sampeyan yen sampeyan ngalami efek samping nandrolone sing abot sawise njupuk dosis pisanan sampeyan. Awit pil sampeyan bisa njupuk saka ngarep, kabutuhan asil cepet bisa nggodha sampeyan kanggo njupuk dosis ekstra sing resik banget. Jaga dosis sing disaranake dening dokter supaya aman.

Wangun injeksi Nandrolone

Bentuk sing paling umum saka nandrolone yaiku suntikan sing populer amarga wis setengah urip maneh lan nyaman kanggo akeh wong. Umpamane, sampeyan mung kudu njupuk suntik mung sapisan saben sasi, ora kaya pil sing bisa dipeksa kanggo njupuk dosis sawise limang dina utawa kurang. Wangun injeksi luwih efektif, lan asil wis buktiaken tanpa ragu. Kanggo wong sing ketaman suntikan utawa ora nyaman, sampeyan bisa nemoni pil. Langkah pencegahan paling apik kanggo njupuk injeksi saka perawat sing dilatih utawa dhokter sampeyan. Elinga yen injeksi kudu disuntikake ing otot awak kaya kaki ndhuwur, lengen utawa bokong, lan panggonan iki bisa dadi angel nyuntikake awak kanthi nyaman.

Yen keluwihan utawa ngobati tamba kasebut bisa nyebabake komplikasi kesehatan, sampeyan kudu ngetutake instruksi nganti sampeyan ngrampungake siklus. Kebutuhan sampeyan uga kudu nuntun sampeyan apa diet supaya bisa ngirangi dosis. Kanggo bangunan otot, sampeyan kudu mangan kanthi becik lan nglakoni latihan sing bener, utawa sampeyan ora bakal bisa nampa gol. Kadhangkala sampeyan bisa nemu sawetara reaksi kayata nyiksa utawa nyebar ing wilayah injeksi, nanging efek kasebut bakal ilang kanthi cepet. Yen sampeyan lagi nyedhaki dina gedhe, hubungi dokter maneh, bisa uga ana sing salah.

6. Nandrolone Cautions

Pangguna kudu netepi langkah-langkah ing ngisor iki sadurunge nggunakake Nandrolone kanggo njamin safety lan efektifitas tamba kasebut;

Wanita kudu ati-ati lan ngati-ati yen lagi ngalami pratandha virilization kayata swara jero, irregularitas menstruasi, lan clitoromegali. Ing kasus gejala kasebut, discontinuation langsung saka therapy kudu digawe. Efek kasebut minangka asil saka dosis dhuwur utawa overuse saka tamba. Aja nggunakake obat kasebut kajaba ditindakake dening dokter. Dokter kudu nglatih pasien nglapurake efek sisih kayata kukul, kukus, awak bulu, muntah, tungkak anjal, lan jaundice. Wanita sing nduweni karsinoma payudara kudu duwe kalsium serum lan tes urine normal ing laboratorium.

Yen dipigunakaké ing bocah-bocah, mesthèlan kudu sinar x rutin, sing biasane saben nem sasi kanggo nliti tingkat pangobatan balung lan yen ana efek terapi anabolik ing pusat epiphyseal. Pasien sing nampa dosis dhuwur saka steroid kudu ngalami hemoglobin lan pemeriksa hematokrit. Wong uga kudu duwe lipid serum lan kolesterol lipoprotein dhuwur-densitas berkala.

Saben pangguna kudu ngetutake dosis sing disaranake, amarga kegagalan bisa nyebabake efek abot. Obat kasebut nyedhiyakake efek sing saleh yen digunakake kanthi ora sengaja lan mulane; saben wong kudu nganggo alasan sing bener. Ing sawetara kasus, efek malah wis ngasilake pati.

Injeksi decanat Nandrolone kudu disuntikake intramuscularly. Pangguna ora kudu nyoba nyuntikake liwat administrasi intravena. Zat iki ngandhut alkohol Benzil lan mulane ora bisa digunakake dening pasien sensitif benzil alkohol.

Penggunaan steroid androgenik kayata nandrolone bisa nyebabake mundhake kontrol diabetes, lan mulane, pasien diabetes mellitus kudu ati-ati. Wong kudu ngukur glukosa getih cedhak saka wektu kanggo wektu.

Nandrolone kudu nyingkiri kayata nalika ngandhut amarga bisa nyebabake efek samping ing janin. Steroid kasebut dikenal kanthi asil kanggo maskulinisasi lan fetotoksisitas ing bocah sing durung lahir. Sanajan ora cetha yen steroid anabolik bisa diekskresèkaké liwat susu manungsa, ora dianjuraké kanggo nyusui bocah amarga efek samping potensial sing ana ing bayi. Yen wis digunakake, ibu kudu golek alternatif cara nyusoni.

Yen zat sing digunakake ing bocah-bocah, kudu rampung karo perawatan maksimum lan pengawasan. Ngemot androgen sing bisa cepetake matengake balung tanpa ningkatake pertumbuhan linear compensatory. Kasus kaya mengkono bakal nyebabake tokoh dewasa sing dikompromi. Anak kudu ngalami sinar x saben nem sasi kanggo nemtokake tingkat pamatangan balung.

Nandrolone bisa nyepetake perkembangan jaringan kanker lan mulane, ora kena digugat dening wong lanang karo kanker payudara utawa prostat. Individu karo hypertrophy prostat kudu dipantau lan diobati kanthi ati-ati amarga padha ngalami risiko ngembangake keganasan. Steroid uga bisa ngedhunake osteolisis, lan kanthi mangkono, pasien kanthi hiperkalemia kudu ati-ati nalika nggunakake. Kondisi iki paling umum ing pasien immobile lan pasien kanker payudara metastatik. Mulane, mesthine ibu bakal mutusake manawa dheweke kepengin mandheg keperawatan utawa nyetop terapi kasebut.

Individu sing nganggo alergi kacang ora nggunakake zat iki kayadene minyak Arachis sing ditemokake saka kacang.

Obat kasebut ora bisa dijupuk dening awak ombone utawa atlit sing pengin nambah wutah lan kinerja otot amarga bisa nyebabake efek ala sing bisa njalari lomba kasebut. Ing kasunyatan, wis dicekal dening badan anti-doping Donya ing atlet aktif.

Obat iki digawé kanthi nambahake penumpukan jaringan lan kapasitas pembentukan protein awak, lan, saupamane, bisa uga mengaruhi kahanan liya sing bisa dialami para pangguna. Iki minangka penyakit kayata kanker, masalah jantung, lan gangguan metabolisme. Mulane luwih becik yen sampeyan ngupaya saran dhokter sadurunge nggunakake.

Zat iki bisa berinteraksi karo pangobatan liya sing saiki bisa digunakake dening pangguna. Iki kalebu ramuan lan tambahan, nanging dianjurake supaya sampeyan laporan menyang dhokter dhisik kanggo menehi saran kanggo njamin safety lan efisiensi.

Steroid bisa nimbulaké paningkatan seksual ing wong lanang sing bakal nyebabake ereksi sing kerep, nyenyet. Yen disebabake gejala kasebut, lapor marang dokter.

7. Efek samping Nandrolone

Yen disalahgunakaké, Nandrolone Decanoate bisa nyebabake efek samping, umum lan ora umum gumantung sensitivitas korban.

Rminangka efek samping aku bisanclude:

Dysfunction hepatik - gejala liya sing digandhengake karo panggunaan steroid anabolik, nandrolone sing disedhiyakake nalika ditrapake kanthi 17-alpha-alkylandrogens oral kaya methyltestosterone. Pangguna uga bisa ngalami jaundice lan necrosis hepatic. Enzim kasebut uga bisa ngalami enzim hépat sing diangkat, sing luwih umum tinimbang jaundice lan dianjuraké supaya tetep ora bisa digunakake ing kasus hepatitis utawa jaundice kolestatik.

Peliosis hepatis - kahanan iki bisa ngganti jaringan splenik kanthi kista. Wis disaksekno ing sawetara panganggo steroid anabolik androgenik sing ing wektu diwenehi sawetara disfungsi hati utawa kegagalan hepatic. Biasane, gejala kasebut ora bisa ditemokake nganti bisa ngancam nyawa lan siji ngalami ngalami pendharahan intra-abdomen. Kista kasebut bakal ilang sawise discontinuasi panggunaan steroid.

Hepatoma - iki minangka kondisi langka, nanging kudu ora bisa diduga lan dadi gumantung saka androgen. Ana sawetara kasus hepatoma sing ngancamake urip, nanging proses tumor kerep mundur sawise mundur saka panggunaan produk. Jenis hepatoma iki Nanging babagan pembuluh darah tinimbang tumor hépatitis liyané lan bisa waé ora ditepungi nganti dadi ancaman urip.

Hypercalcemia - nandrolone wis ngalami osteolisis sing bisa nyepetake kedadeyan kasebut. Efek iki paling umum ing pangguna immobile lan pasien karo karsinoma metastatic.

Efek samping langka liyane bisa:

  • stroke
  • Gagal ati
  • Hati jaringan pati
  • Serangan jantung
  • Gumpalan getih ing urat
  • Gagal jantung
  • Ana uga efek abot, yaiku;

Efek Genitouriner

Efek samping genitouriner minangka asil panggunaan lan steroid steroid sing terus-terusan bisa nyebabake volume ejakulasi ing pria lan oligospermia. Ing sawetara wong tuwa, tamba kasebut ngasilake pembesaran prostat, iki minangka pambuwangan. Panyerat kaya mengkono bakal nyepetake urin. Iki uga nyebabake stimulasi lan priapism sing gedhe banget.

Ing pangguna wadon, tamba bisa ngasilake virilization. Iki ing ngendi dheweke wiwit ngembangake fitur manly kayata swara jero, awak bulu, lan kelainan menstruasi. Ing sawetara kasus, uga bisa nyebabake hirsutism, clitoromegaly, sing bisa nggedhekake klitoris, owah-owahan libido lan ance. Cara sing mung kanggo nyegah gejala kasebut yaiku kanthi mungkasi panggunaan produk.

Efek metabolis

Efek iki umum ing antarane pasien sing ora imobilisasi utawa pangguna kanthi penyakit dada metastatik. Efek bisa nyebabake hypercalcemia. Iki amarga steroid anabolik ngowahi imbangan elektrolit lan panahan nitrogen, sing banjur ngalami ekskresi kalsium urin. Sampeyan uga bisa mimpin kanggo Edema sing bisa utawa ora bisa diiringi kegagalan jantung kongestif.

Ing pangguna diabetes, tamba kasebut bisa nyebabake toleransi glukosa kurang sing mbutuhake kontrol hyperglycemic. Gejala liyane kalebu lipoprotein low-density dhuwur lan lipoprotein densitas ketangkasan.

Efek kejiwaan

Yen disalah gunakake, tamba uga bisa ngetrapake fungsi otak pangguna sing bisa nyebabake insomnia, habituation, lan eksitasi.

Efek endokrin

Sawetara dampak endokrin sing saleh kacathet ing kalangan panganggo kalebu pamblokiran release endogen testosteron liwat inhibisi umpan balik LH. Iki bakal kedadeyan sawise overdosing ing produk amarga bakal nyegah spermatogenesis dening inhibiting hormon stimulating pituitary follicle. Aktivitas kasebut bakal nyebabake nyuda globulin thyroxine-binding lan jangka panjang, bakal nyebabake nyuda tingkat serum T4 lan ngunggahake reaksi resin saka T3 lan T4.

Dampak musculoskeletal

Iki nyakup shutting pusat-pusat pertumbuhan Epiphyseal kanthi ngilangi pertumbuhane linear sing ditanggung. Pemantau kedadeyan tulang sadurunge nggunakake produk dianjurake.

Efek jantung

Gejala kasebut biasane ndadekake para panganggo sing duwe masalah penahanan cairan.

Efek samping umum saka steroid iki yaiku;

Kedhaftar kahanan bisa nemu sawetara rashes lan abang kulit sing pungkasane dadi kukul, lan yen ora diobati kanthi cepet, bisa dadi kondisi kulit sing abot. Terapi androgen kayata panggunaan nandrolone nyakup sekresi lan pertumbuhan kelenjar sebaceous sing nyebabake ruam kaya kukul sing katon meh padha karo kukul vulgaris. Liyane iku;

  • Mual
  • Fungsi ati sing kurang apik
  • Diare
  • penylametan banyu
  • Leukemia
  • Kram kaki
  • Lemak banget ing getih
  • stroke
  • Aggressiveness
  • Mundhut energi
  • Kurang rasa napsu

8. Carane supaya nandrolone efek sisih

Bab ingkang pisanan kanggo nyegah efek sing saleh karo zat iki yaiku dosis sing bener lan digunakake kanggo alasan sing bener. Uga, iku ora kudu digunakake. Yen siji wiwit ngetung potensial efek sisih nandrolone, sampeyan kudu nyetop panggunaan langsung.

Sampeyan kudu laporan menyang dokter yen sampeyan ngandhani pratandha sing ora umum sawise nggunakake inti. Kanthi cara iki, dhokter bisa nuntun sampeyan manawa arep mungkasi utawa terus nganggo. Mung ngatur tamba liwat injeksi menyang otot. Paling apik yen sampeyan tuku saka panyedhiya kesehatan utawa setelan klinik, manawa online utawa offline. Sampeyan uga bisa sinau cara nyiyapake lan nggunakake ing ngarep. Mesthekake nggunakake persis kaya sing ditindakake. Tancepake bubuk Nandrolone ing interval tengen lan aja njupuk luwih kerep tinimbang sampeyan.

Sampeyan penting banget kanggo njaga jarum suntik lan jarum kanthi tepat ing wadah sing resik. Elinga yen sampeyan ora kudu nuduhake alat kasebut.

Yen sampeyan nggunakake rencana ing bocah, gunakake dokter anak dhisik luwih dhisik babagan panggunaan zat ing bocah lan supaya bisa nemtokake yen bocah sampeyan aman. Anak-anak mbutuhake perawatan lan ngawasi khusus kanggo nyegah karusakan permanen.

Yen sampeyan ngandhani efek samping, sampeyan kudu nyuda dosis amarga bisa mbantu ngatasi efek sing bisa dibatalake. Yen sampeyan mikir sampeyan wis overdosed, ngupaya bantuan saka pusat kontrol racun langsung.

Pandhuan Lengkap kanggo Nandrolone Ester (DECA Durabolin)

9. Cara nggawe injeksi Nandrolone

Yen sampeyan pengin nggawe produk iki, sampeyan bisa ngetutake rong jinis resep;

Resep bubuk DECA:

10G saka bubuk Nandrolone Decanoate, uga dikenal minangka bubuk DECA

17.5ml Ethyl Oleate (EO)

16ml Grapeseed oil

1.5ml BA (3%)

7.5ML BB (15%)

Resep bubuk NPP:

Ing resep iki, sampeyan butuh;

10g Nandrolone Phenylpropionate powder (bubuk NPP)

37.5ml EO

37ml GSO

3ml BA (3%)

15ml BB (15%)

Resep NPP bisa mbingungake yen sampeyan ora duwe piranti sing tepat kanggo nggawe pangukuran. Nanging, yen sampeyan ngadhepi tantangan sampeyan bisa ngandhani dhokter sampeyan. Aja resik kanggo nyampur hal sing ora mesthi, amarga sampeyan bakal ngedhunake awak sampeyan kanthi efek samping sing abot. Elingi sampeyan bisa nggawe racun kanggo awak dhewe tinimbang ngasilake testosteron.

10. Tuku Nandrolone wêdakakêna online

Obat iki sah lan kasedhiya ing pirang-pirang negara lan bisa diakses kanthi gampang ing pasar ireng. Dadi ing label Nandrolone Decanoate. Para panuku kudu weruh lan cautious saka penipuan lan counterfeits utamané amarga tambah popularitas. Sawetara wong sing ngedol seneng karo dosis pangguna, sing mung bakal dadi sampah dhuwit amarga ora bakal entuk asil. Saben panuku kudu mangerteni sumber kasebut uga kanggo mesthekake yen wis entuk saka penjual sing biso dipercoyo lan dipercaya.

Pangguna kudu ngerti yen ilegal nggunakake tamba iki yen ora diwènèhaké ing AS minangka produk kelas III. Mulane, dianjurake kanggo mangerteni hukum negara dhisik sadurunge mundhut.

Substansi kasebut nduweni akeh manfaat terapeutik karo efek sisih paling sithik yen digunakake kanthi tepat. Yen sampeyan ora bisa ngakses ing wilayah sampeyan, sampeyan isih bisa tuku online. Ana akeh situs web karo prodhuk iki, lan bagean sing paling apik yaiku sampeyan bakal tuku kanthi maksimal privasi lan perlindungan identitas. Sampeyan rawuh ing rega sing ramah lan terjangkau, lan nilai sing ngluwihi nilai dhuwit sing digunakake. Sadurunge nggawe telpon supaya customer care situs web lan mriksa apa sing menehi layanan konsultasi, yen ora ngerti carane wong bisa mlaku adoh lan golek penjual liyane.

Referensi;

  1. Palonek, E., Ericsson, M., Gårevik, N., Rane, A., Lehtihet, M., & Ekström, L. (2016). Profil excretion atipikal lan temuan GC / C / IRMS bisa bertahan sangang wulan sawise dosis tunggal nandrolone decanoate. Steroid, 108, 105-111.
  2. El Osta, R., Almont, T., Diligent, C., Hubert, N., Eschwège, P., & Hubert, J. (2016). Penyakit steroid anabolic lan infertilitas lanang. Dhasar lan klinis andrologi, 26(1), 2.
  3. Cristina, RT, Hanganu, F., Brezovan, D., Dumitrescu, E., Muselin, F., Chiurciu, V. & Motoc, AGM (2014). Cytokalisasi steroid jaringan target gumantung sawise administrasi testosteron dibandhingake nandrolone decanoate ing tikus castrated kanggo tujuan test bio Hershberger. Rom J Morphol Embryol, 55(3 Suppl), 1143-1148.
  4. Fink, J., Schoenfeld, BJ, Hackney, AC, Matsumoto, M., Maekawa, T., Nakazato, K., & Horie, S. (2018). Steroid anabolik-androgenik: praktik pengadaan lan administrasi saka atlet doping. Dokter lan Olahragawan, 1-5.
0 Nyenengi
7856 Ndeleng

Komentar Respons 1

  • dvdfab versi05 / 17 / 2019 ing 12: 50 am

    Iku kayane sampeyan maca pikirane! Sampeyan koyone ngerteni luwih akeh babagan iki, kayata sampeyan nulis ebook ing utawa soko. Aku pracaya yen sampeyan bisa nindakake karo sawetara kanggo meksa omah pesen rada, nanging tinimbang sing, sing apik banget blog. A maca gedhe. Aku mesthi bakal bali.

Ninggalake Komentar

Mangga ketik jeneng. Mangga ketik alamat email sing bener. Mangga mlebu pesen.