Kabeh babagan Megestrol asetat bubuk

  1.Megestrol acetate reviews (CAS: 595-33-5)
  2.How Does Megestrol asetate work?
  3.How apa megestrol asetat bubuk paling apik dijupuk?
  4.Apa pancegahan khusus Sadurunge njupuk bubuk megestrol asetat?
  5. Carane aku kudu njupuk bubuk megestrol asetat?
  6.Use Megestrol acetate Powder ing populasi tartamtu
  7. Apa aku kudu ngerti babagan panyimpenan lan pembuangan pengobatan iki?
  Efek samping 8.Megestrol
  9.Megestrol Asetat Digunakna kanggo Bobot Gain kudu Ati-ati Dipikir
  10.Apa sing paling penting informasi aku kudu ngerti babagan bubuk Megestrol Acetate?
  11.Where aku bisa njupuk informasi liyane babagan Megestrol Acetate?


Megestrol asetat bubuk video


I.Megestrol acetate bubuk Karakter dhasar:

Jeneng: Wêdakakêna megestrol asetat
CAS: 595-33-5
Formula molekular: C19H26O3
Bobot molekul: 302.41
Titik Nyelehake: 244-246 ° C
Panyimpenan Temp: Suhu kamar
warna: wêdakakêna putih


00

1. Megestrol asetatulasan (CAS:595-33-5)

Wêdakakêna megestrol asetat yaiku jinis pangobatan hormon. Iki uga disebut Megace utawa megestrol (595-33-5). Iku wong sing digawe versi hormon progesteron. Progesteron yaiku salah sawijining hormon wadon, nanging wong uga ngasilake sebutan cilik.
Wêdakakêna megestrol asetat minangka perawatan kanggo kanker ing ngisor iki sing wis bali utawa nyebar saka ngendi diwiwiti.

♦ kanker payudara
♦ kanker rahim
Iki uga minangka perawatan kanggo napsu kurang. Dokter sampeyan bisa nyaranake sampeyan njupuk yen sampeyan wis ilang bobot amarga kanker utawa perawatan. Dokter uga bisa nggunakake minangka perawatan kanggo wanita sing duwe panas amarga kanker utawa perawatan.


2. Carane Megestrol asetatkarya?

Megestrol asetat minangka jinis terapi hormon. Hormon iku zat kimia sing diprodhuksi dening kelenjar ing awak, sing nglebokake aliran getih lan nyebabake efek ing jaringan liya. (Contone, testosteron hormon sing digawe ing testis yaiku tanggung jawab kanggo karakter lanang kayata swara deepening lan rambut awak tambah). Pemanfaatan terapi hormon kanggo ngobati kanker adhedhasar observasi sing reseptor kanggo hormon tartamtu sing dibutuhake kanggo pertumbuhan sel sing ana ing permukaan sel tumor. Terapi hormon kerja; nolak produksi hormon tartamtu, ngalangi reseptor hormon, utawa ngganti agen kimia sing cocog kanggo hormon aktif, sing ora bisa digunakake dening sel tumor. Tipe-tipe terapi hormon sing beda dipengaruhi dening fungsi lan / utawa jinis hormon sing ditindakake.
Megestrol asetat yaiku progestin (wujud manungsa saka progesteron hormon). Iki nduweni sipat sing ngganggu siklus estrogen normal. Iki nyebabake stimulasi pertumbuhan sel ing sel tumor sing gumantung ing estrogen. Ana uga panginten sing ana efek langsung ing lapisan dinding uterine (endometrium).
Efek samping saka Megestrol asetat yaiku bobot awak. Mekanisme sing tepat iki ora jelas, nanging efek kasebut ningkatake lemak awak. Njupuk kauntungan saka efek samping iki, Megestrol asetat wis ditliti lan digunakake kanggo ngobati napsu kegedhen (anorexia), otot mbuang (cachexia) lan bobot awak sing gegandhèngan karo kanker lan AIDS.


3. Carane bubuk megestrol asetat paling apik?

Gunakake obat iki (bubuk Megestrol asetat) kaya dhokter. Maca kabeh informasi sing diwenehake marang sampeyan. Tindakake kabeh instruksi kanthi rapet.
♦ Kanggo entuk manfaat sing paling akeh, aja ketinggalan dosis.
♦ Tansah njupuk obat iki (bubuk Megestrol asetat) kaya sing wis diwartakake dening dokter utawa panyedhiya kesehatan liyane, sanajan sampeyan aran sehat.

Apa sing kudu dilakoni yen aku kejiret dosis?

♦ Njupuk dosis sing ora kejawab yen sampeyan mikir babagan iki.
♦ Yen cedhak karo wektu kanggo dosis sabanjuré, pindhah dosis sing ora kejawab lan bali menyang wektu normal.
♦ Aja nyuwun dosis 2 ing wektu sing padha utawa dosis ekstra.


4. Apa pancegahan khusus sadurunge njupuk bubuk megestrol asetat?

Ngomong karo dokter lan apoteker yen sampeyan alergi marang megestrol bubuk asetat, obat apa wae, utawa bahan-bahan aktif ing bubuk megestrol asetat, suspensi, utawa suspensi kenthel. Nyuwun dhokter utawa apoteker kanggo dhaptar ramuan sing ora aktif.
♦ marang dokter lan apoteker apa resep lan obat-obatan sing ora resep, vitamin, suplemen nutrisi, lan produk-produk jamu sing dijupuk utawa direncanakake. Priksa manawa sampeyan sebut antibiotik lan indinavir (Crixivan). Dokter sampeyan perlu nyetel dosis pangobatan sampeyan utawa ngawasi kanthi teliti kanggo efek samping.
♦ Ngomong dhokter sampeyan yen sampeyan duwe utawa tau duwe getih ing ngendi wae ing awak, stroke, diabetes, utawa penyakit ginjel utawa ati.
♦ Ngomong dhokter sampeyan yen ngandhut, rencana ngandhut, utawa nyusoni. Yen sampeyan ngandhut nalika njupuk bubuk megestrol asetat, hubungi dokter maneh. bubuk megestrol asetat bisa nyebabake janin. Aja nyusoni nalika sampeyan njupuk bubuk megestrol asetat.
♦ Sampeyan kudu ngerti yen bubuk megestrol asetat bisa ngganggu siklus menstruasi normal (periode) ing wanita. Nanging, sampeyan ora kudu nganggep yen sampeyan ora bisa ngandhut. Gunakake cara kontrol lair sing dipercaya kanggo nyegah meteng.
♦ yen sampeyan duwe operasi, kalebu operasi dental, utawa sakcepete sawise perawatan sampeyan, kirim dhokter utawa dokter gigi sing sampeyan njupuk megestrol asetatbubuk.


5. Carane aku kudu njupuk bubuk megestrol asetat?

Njupuk persis kaya sing ditampa dening dokter. Aja njupuk luwih gedhe utawa luwih cilik utawa luwih suwe saka sing disaranake. Tindakake pituduh ing label resep sampeyan.
Geser suspensi lisan (cairan) uga sadurunge sampeyan ngukur dosis. Ukur cairan kanthi dosis-ukuran sing ukuran khusus utawa cangkir obat, ora nganggo sendok meja biasa. Yen sampeyan ora duwe piranti dosis, gunakake apoteker kanggo siji.
Megace ES ngandhut luwih akeh konsentrasi megestrol asetat bubuk tinimbang Megace. Yen dokter sampeyan ngganti merek, kekuatan, utawa jinis bubuk megestrol asetat, kebutuhan dosis sampeyan bisa uga owah. Takon apoteker sampeyan yen sampeyan duwe pitakonan babagan obat sing sampeyan tampa ing apotek.
Kebutuhan dosis sampeyan bisa diganti yen sampeyan duwe operasi, sing lara, ana ing kaku, utawa duwe infeksi. Aja ngubah dosis obat utawa jadwal tanpa saran dokter. Simpen ing suhu kamar adoh saka kelembapan lan panas.


6. Gunakake Megestrol asetatWêdakakêna ing populasi tartamtu

 kandhutan

Kategori Kehamaran X [see Warnings and Precautions (5.2)]. Ora ana informasi teratologi kewan sing kasedhiya ing dosis sing cocog. Tikus-hamil sing diobati kanthi dosis rendah saka wêdakakêna Megestrol asetat (0.02-fold dosis klinis sing dianjurake) ngasilake bobot janin lan nomer lair urip, lan feminisasi janin lanang.

 Keperawatan Ibu

Amarga potensial kanggo efek sing saleh kanggo nambani bayi, kudu dilereni yen bubuk Megestrol asetat dibutuhake.

 Pediatric Use

Safety lan efektifitas ing pediatric pasien durung ditetepake.

 Geriatric Use

Pasinaon klinis babagan wêdakakêna Megestrol asetat ing perawatan anorexia, cachexia, utawa bobot awak sing ora ditemokake kanthi signifikan ing pasien kanthi AIDS ora kalebu nomer pasien sing luwih suwe kanggo umur 65 lan luwih tuwa kanggo nemtokake manawa padha nanggapi kanthi beda saka pasien sing luwih enom. Pengalaman klinis liya sing durung dilapurake ora nemtokake beda-beda ing respon antarane wong tuwa lan luwih enom. Umumé, pilihan dosis kanggo wong tuwa sing kudu ati-ati, biasane diwiwiti ing babagan kurang saka dosis, nuduhake frekuensi sing luwih gedhe ing fungsi hepatic, ginjel, utawa jantung sing mudhun, lan penyakit concomitant utawa terapi obat liyane.
Wêdakakêna megestrol asetat dikenal kanthi cara sing diubengi kanthi ginjal, lan risiko reaksi beracun kanggo obat iki bisa luwih gedhe ing pasien kanthi fungsi ginjel sing cacat. Amarga pasien sing tuwa luwih seneng ngurangi fungsi ginjel, kudu dijaga kanthi milih seleksi dosis, lan uga migunani kanggo ngawasi fungsi ginjel.

 Gunakake ing Women

Wêdakakêna megestrol asetat wis diwatesi kanthi nggunakake wanita sing kena HIV. Kabeh wanita 10 ing uji coba klinis nyatakake pendarahan terobosan. Wêdakakêna megestrol asetat minangka turunan progesteron, sing bisa nimbulaké perdarahan vagina ing wanita.


7. Apa aku kudu ngerti babagan panyimpenan lan pembuangan pengobatan iki?

Tansah ngobati obat kasebut ing wadhah kasebut, ditutup kanthi tightly, lan ora bisa ditrima. Simpen ing suhu kamar lan adoh saka panas lan kelembapan sing berlebihan (ora ing jedhing).
Penting kanggo njaga kabeh pengobatan saka ngarsane lan nyedhaki anak minangka akeh kontan (kayata pemikir pil mingguan lan kanggo tetesan mata, krim, tambalan, lan inhaler) ora anak sing tahan lan bocah cilik bisa mbukak kanthi gampang. Kanggo nglindhungi anak-anak saka keracunan, tansah ngunci topi safety lan langsung ngemot obat ing lokasi sing aman - siji sing munggah lan adoh lan metu saka ngarsane lan tekan.
Pangobatan sing ora dibutuhake kudu disuntikake kanthi cara khusus kanggo mesthekake yen pets, bocah, lan wong liya ora bisa nganggo. Nanging, sampeyan ora kudu ngombe obat kasebut ing jamban. Nanging, cara sing paling apik kanggo mbuwang pengobatan sampeyan yaiku liwat program pengambilan obat. Ngobrol karo apoteker utawa hubungi departemen sampah / daur ulang lokal kanggo sinau babagan program mundur ing masyarakat. golek www.aasraw.com kanggo informasi luwih lengkap yen sampeyan ora duwe akses menyang program mundur.


8. Megestrol acetateefek samping

Megace (megestrol asetat, USP) Suspensi Oral minangka kimia buatan manungsa sing sarupa karo progesteron hormon wadon sing digunakake kanggo nambani napsu mangan lan mundhut bobot amarga penyakit, lan uga digunakake ing perawatan kanker payudara lanjut lan kanker endometrium. Megace kasedhiya ing wangun umum. Efek samping umum saka Megace kalebu:
· Gain bobot
· Owah-owahan ing napsu
· Weteng
· Diare
· Gas
· Rash kulit
· Gangguan tidur (insomnia)
· Kelemahane
· Ngurangi kemampuan seksual / kepinginan
· Impotensi
· Masalah duwe orgasme
· Demam
Wanita bisa nemu owah-owahan ing wektu menstruasi, kalebu dara vagina sing ora bisa ditebak Suspensi Orgasme Megace yaiku 800 mg / dina (20 ml / dina). Megace bisa berinteraksi karo obat diabetes insulin utawa lisan lan bisa ngurangi efek saka obat kasebut, lan tingkat gula getih bisa nambah. Yen sampeyan duwe diabetes, ngawasi gula getih lan ngomongake dhokter sampeyan yen sampeyan ngalami owah-owahan sing ora normal. Megace bisa berinteraksi karo indinavir, utawa insulin utawa obat-obatan diabetes lisan. Marang dhokter sampeyan kabeh obat lan suplemen sing sampeyan gunakake. Megace kudu ora digunakake nalika meteng. Bisa nyebabake kacilakan menyang janin. Wanita ing umur diwasa kudu nggunakake kontrol lair sajrone nggunakake pengobatan iki. Pangobatan iki bisa nyebarake susu bayi lan bisa duwe efek sing ora dikarepake ing bayi sing nresep. Susu sing dipangan ora dianjurake nalika nggunakake obat kasebut.
Megace (megestrol asetat, USP) Efek Sampingan Narkoba Center menehi tampilan lengkap babagan informasi narkoba sing kasedhiya ing efek samping potensial nalika njupuk pengobatan iki.
Iki ora daftar lengkap efek samping lan liyane bisa kedadeyan. Nelpon dhokter kanggo saran medical babagan efek samping. Sampeyan bisa nglaporake efek samping kanggo FDA ing 1-800-FDA-1088.


9. Megestrol Asetat Digunakna kanggo Bobot Gain kudu dianggep atos

Pengenalan paling lengkap kanggo bubuk Megestrol asetat | AASraw

Megestrol asetat (595-33-5) minangka agen progestasional kanthi efek kuat ing napsu. Iki pisanan digunakake minangka agen kontrasepsi; Nanging, efek samping umum saka bobot entheng ngasilake saiki nggunakake minangka agen orexigenic. Administrasi MA ngasilake mundhut substansial ing nafsu makan lan bobot awak ing pasien sing ngobati HIV lan ing kanker. MA saiki ditampa Food and Drug Administration (FDA) kanggo Mundhut bobote sing gegandhengan karo HIV. Kajaba iku, ing antarané wong sing tuwa lan wong tuwa sing manggon ing omah sing manggon ing fasilitas perawatan jangka panjang, panggunaan MA ngasilake bobot awak ing bobot awak. Pemanfaatan agen orexigenik kayata MA ing setelan kasebut cocok amarga bobot bobot awak ora ana hubungane karo mortalitas sing tambah. Pancen, MA nduweni pengaruh sing luwih gedhe babagan bobot awak lan nafsu tinimbang agen orexigenic liyane kayata dronabinol lan eicospentaenoic acid. Nanging, ing wong-wong tuwa lan pasien kanker utawa gagal ginjel, lemak minangka pokok utawa siji-sijine bobot gajih, kanthi akrual otot skeletal utawa komponen-komponen massa bebas lemak liyane. Antarane akeh efek samping saka nggunakake MA, panetepan testosteron lan produksi estrogen iku penting. Sadurunge panggunaan umum kanggo obat-obat suppressive efektif (flutamide, bicalutamide) ing wong karo kanker prostat, MA wis umum digunakake ing setelan iki. Pancen, ing wong tuwa, nggunakake asil MA ing tingkat testosteron sing luwih cedhak. MA uga wis digunakake kanggo nyegah tingkat estrogen ing wanita kanthi kanker payudara.
Sinau iki diterbitake ing JCEM, nguji efek gabungan saka testosteron lan MA ing komposisi gain bobot ing pasien sing ngobati HIV. Panliten iki nduduhake, yen MA nduweni efek substansial ing nafsu makan lan bobot awak, kanthi lemak gain komponen utama saka bobot awak. Nanging, massa bebas lemak uga tambah bebarengan karo bobot awak total ing sidhang iki, padha karo pemeriksaan sadurunge efek MA kanggo gain bobot ing pasien karo penurunan bobot sing gegandhengan karo HIV. Mulligan et al.showed yen testosteron ditindhes, lan panggantos testosteron ora ana pangaruh ing komposisi gain bobot; Salajengipun, administrasi MA nyebabaken penurunan libido. Efek suppressive saka MA ing produksi testosteron lan ing pamblokiran efek testosteron ing akrual massa badan lean kudu kasebut kanthi teliti, sadurunge nggunakake MA ing populasi sabar iki. Mundhut massa sing nyuda ing pasien HIV banget disambung karo tingkat androgen kurang.
Sawetara pitakonan sing durung dijawab babagan efek MA tetep. Panggunaan kasebut kudu ditrapake kanthi teliti lan dikelola kanthi ati-ati. Yen perbaikan ing napsu lan gain ing massa lemak gol sing ditemtokake ing manajemen cachexia utawa bobot bobot awak, MA tetep dadi salah sawijining agen orexigenic paling kuat sing saiki kasedhiya. Panggunaane kudu ditimbang karo potensial kanggo panekanan adrenal lan panindas produksi androgen. Amarga sipat antiandrogen, efek antianabolic saka MA ora ameliorated dening administrasi testosteron.


10. Apa sing paling penting aku kudu ngerti babagan Megestrol Acetatebubuk?

Wêdakakêna megestrol asetat bisa ngrusak bayi bayi utawa nyebabake cacat lair. Aja nggunakake megestrol yen sampeyan ngandhut.
Sadurunge njupuk bubuk megestrol asetat, gunakake dhokter yen sampeyan duwe diabetes utawa riwayat stroke utawa bekuan getih.
Kebutuhan dosis sampeyan bisa diganti yen sampeyan duwe operasi, sing lara, ana ing kaku, utawa duwe infeksi. Aja ngubah dosis obat utawa jadwal tanpa saran dokter.
Megace ES ngandhut luwih akeh konsentrasi megestrol asetat bubuk tinimbang Megace. Takon apoteker sampeyan yen sampeyan duwe pitakonan babagan obat sing sampeyan tampa ing apotek.


11. Ngendi aku bisa njupuk informasi liyane babagan Megestrol Acetate?

♣ CAS: 595-33-5
♣ Jeneng merek: Megace®, Megace® ES
www.aasraw.com


1 Nyenengi
355 Ndeleng

Ninggalake Komentar

Mangga ketik jeneng. Mangga ketik alamat email sing bener. Mangga mlebu pesen.

captcha *