RAD140 (Testolone) bubuk video


Deleng uga Raw RAD140 (Testolone) bubuk dhasar Karakter:

Jeneng: RAD140 / Testolone
CAS: 1182367-47-0
Formula molekul: C20H16CIN5O2
Bobot molekul: 393.826
Titik Nyelehake: 447.57 ° C
Panyimpenan Temp: RT
warna: Bubuk kristal kuning


Sadurunge sampeyan tuku bubuk RAD140 online, sampeyan kudu maca artikel, ngerti apa bubuk RAD140,kemurnian tinggi Wêdakakêna RAD140, apa bubuk RAD140 sing dipigunakaké? Cara njupuk bubuk RAD140 kanthi bener, lan ing ngendi tuku bubuk serbuk tinggi RAD140.


Apa RAD 140 / Testolone?

RAD 140 yaiku modulator reseptor androgen selektif (SARMs). Banget mirip karo osteine, LGD 4033, Lan S4 (andarine). Tujuan saka senyawa kasebut yaiku kanggo menehi kabeh manfaat kesehatan steroid anabolik tanpa efek samping sing kena kanggo nggunakake kuwi. Iki tegese testolone sing selektif ing naleni reseptor androgen ing jaringan otot lan tulang. Iki stimulates kegiatan anabolik lan wutah.

Pasinaon klinis nunjukake yen nduweni kemampuan kanggo ngrangsang pertumbuhan lan bantuan otot mundhut lemak. Sampeyan uga bisa ndeleng tambah kekuatan fisik, kekuatan gabungan, ketahanan, lan uga sakabèhé. SARMs bisa duwe efek samping sing sethitik amarga ekslusivitas khusus kanggo jaringan sing alus kasebut ing proses kimia kasebut.

SARMs (kalebu RAD 140) ora selektif kanthi steroid lan jaringan (otot lan balung), kaya sing kasebut sadurunge. Iki tegese sampeyan ora kudu kuwatir babagan pembesaran jantung utawa prostat. Selektivitas jaringan Testolone nyimpen sampeyan saka efek samping sing ngancam lan bisa ngancam kesehatan.


Apa Powder RAD140?

RAD140 Powder, minangka bubuk kristal putih. Kaya bahan mentahan RAD140, serbuk akeh RAD140 yaiku salah sawijine larang panas ing antarane sarms, ora mung amarga biaya bubuk RAD140, nanging uga amarga kemurnian tinggi RAD140 mentah, ya, yen aku tuku bubuk akeh RAD140 kanggo dijual, utawa nggunakake lab, aku luwih milih tuku RAD140 mentah online, milih supplier serbuk RAD140 sing dipercaya lan njaga hubungan stabil. Detil akeh bubuk RAD140 ing AAS minangka:

Jeneng: RAD140 / Testolone

CAS: 1182367-47-0

Formula molekuler: C20H16CIN5O2

Bobot molekul: 393.826

Titik Nyeleh: 447.57 ° C

Panyimpenan Temp .: RT

Werna: Wêdakakêna kristal putih

1182367-47-0RAD140


Carane RAD 140 Powder Work?

Ana sing disebut SARM sing sajrone pungkasan taun wis dadi produk pilihan kanggo akeh binaragawan sing dituju. Iki ngendi bubuk RAD 140 bisa nggawe bedane gedhe. Sanadyan ana skeptis sing ora setuju banget karo apa sing ditawakake, ana akeh binaragel sing nemokake proposisi sing paling menarik. Ayo kita nyoba lan nemtokake apa sing tepat supaya kita bisa ngerti apa bener tumindak ing lemah lan ngirim janji marang. Wêdakakêna Rad 140 duweni efek sing padha karo Ostarine lan lgd-4033.

Pisanan lan utamané yaiku produk sing bisa diobati lan sing paling apik babagan RAD 140 yaiku sifat non-steroid. Luwih, wis dirancang kanthi cara sing nggawe reseptor hormon ing jaringan awak bisa nglakoni cara sing padha kaya dosis testosteron sing cukup. Dadi ing pungkasan dina, iku mbantu karo asil pungkasan sing padha. Iki padha karo dolanan karo prohormon lan steroid anabolik. Nanging, sing paling apik yaiku nemu manfaat sing luwih gedhe babagan efek samping meh nol. Iki minangka takeaway amba sajrone RAD 140.


Punika RAD 140 Powder Aman Kanggo Wanita?

Kaya sisa SARS, testolone nduweni mode aksi pilih, sing menehi efek anabolik tanpa efek samping sing biasane katon karo steroid androgenic anabolik (AAS). Efek sisih kasebut kalebu nggedhekake prostat, panindhes produksi testosteron alami, rambut rontog, lan akeh liyane. Iki tegese bubuk RAD140 interaksi meh sacara istimewa karo reseptor androgenik ing jaringan otot lan balung, nanging ora ngaktifake reseptor kasebut ing bagean awak liyane. Akibaté, kita bisa ngandhakake efek anabolik, nanging tanpa efek samping lan panindotan, sing mbukak kemungkinan anyar kanggo aplikasi medis senyawa iki tinimbang testosteron. Mangkono, amerga mode pilihane, bubuk RAD140 uga aman kanggo wanita, amarga ora bakal nandhang virilization, utawa nggedhekake klitoris.


Keuntungan Saka RAD 140 Powder

Gunakake ing medicine

Temenan, kaya sisa SARMS, RAD 140 / bubuk testolone nyedhiyakake kesempatan sing apik banget kanggo wong-wong sing ngalami penyakit otot, sarcopenia (cacat otot), lan cacat androgenik. Ora kaya steroid anabolik, sing digunakake kanggo tujuan sing padha, pasien bakal bisa ngupayakake efek positif sing padha, nalika ngindhari efek sing ora dikarepake.

Nganggo ing Olah rogo ngencengke otot

Sacara logis, testolone bisa menehi keuntungan luar biasa marang atlet tanpa biaya efek samping sing ditemokake karo steroid androgenic anabolik. Utamane, testolone bakal nambah dramatik lan daya tahan siji, sing luwih akeh bakal ningkatake massa lan kekuatan otot. Akibaté, bubuk RAD140 bakal dadi tambahan ing siklus apa wae, ing ngendi bakal menehi kabeh kuwalitas kasebut tanpa efek sisih tambahan. Kejabi, bisa kasil digunakake solo ing siklus sing dawa, amarga ora nandhang panindhes.

Tuku bubuk RAD140 online8 fakta sampeyan kudu ngerti !!! AASraw (2)


Apa Dosages Saka RAD 140 Powder?

Akeh perusahaan kimia riset lan distributor SARM nawakake rekomendasi dosis kanggo bubuk RAD 140. Nanging sing bener yaiku suplemen iki cukup anyar supaya pedoman dosis ora ana. Umumé, sawetara dosis paling disenengi saka 0.3mg nganti 30mg saben dina. Amarga kedhaftar bakal ngalami asil sing luwih apik ing dosis sing luwih dhuwur, akeh kedhaftar seneng dosis ing kisaran 20mg-30mg saben dina. Para penjual liyane nyaranake dosis awal 10mg / dina kanggo wong lan 5mg / dina kanggo wanita.

Minangka suplemen utawa obat apa wae, sing becik kanggo miwiti ing dosis sing rada kurang supaya luwih bisa netepake toleransi kanggo testolone. Banjur, sampeyan bisa nambah dosis sakdurunge yen perlu. Dosis pemisah ora perlu. Iki amarga setengah umur bubuk RAD 140 katon antarane jam 12 lan 18.

Akeh siklus SARM diluncurake kanggo minggu 12, nanging sawetara pangguna luwih seneng siklus wolung minggu. Kanggo bodybuilders sing ora migunakake SARM sadurunge utawa sing kepengin nuntun panuntun ekstra kanggo nyiapake siklus, bisa mbiyantu ngonsultasi pelatih utawa wong sing duwe pengetahuan sing wis nggunakake bubuk RAD 140 sadurunge. Nanging, sampeyan bisa nemtokake dosis dhewe sing adhedhasar panaliten lan sawetara uji coba lan kesalahan.

Sakwise njupuk tambahan, bagian proses iki bisa ditrapake. Kimia riset biasane didol ing botol dropper, lan amarga ora perlu nyenengake, akeh sing goda nyampur karo jus. Nanging, penting kanggo nyelehake langsung menyang tutuk. Iki amarga, yen sampeyan nyampur testolone ing kaca, bisa uga dumunung ing pinggir. Sampeyan bisa, nanging, ngoyak karo jus utawa soko sing padha.


Kurang Side Efek RAD140 Powder

Sanadyan bakal salah ngenalake yen produk rampung bebas efek sisih loro peneliti lan pangguna pungkasan sing katon ora keganggu babagan efek sisih bisa.

Salah sawijining aspek sing paling nyenengake saka bubuk RAD140, lan kabeh SARMS ing umum, yaiku anané efek samping, sing nyebabake obat-obatan ningkatake kinerja paling aman (PED) ing dina iki. Kaya kasebut ing ndhuwur, wêdakakêna RAD140 ora bakal nimbulaké panindhes, utawa bakal nimbulaké manawa efek samping sing umum digandhengake karo steroid. Apa maneh, sanajan dadi senyawa lisan, SARMS ora dadi racun ati, lan uga bubuk RAD140. Akhire, testolone ora sesambungan karo enzim aromatase, supaya ora ana efek samping estrogenik nalika nggunakake minangka PED sing mandiri, utawa karo senyawa non-aromatisasi liyane.

Tuku bubuk RAD140 online8 fakta sampeyan kudu ngerti !!! AASraw


Where To Buy Rad 140 Powder?

Salah siji keuntungan sing luwih apik saka RAD 140 yaiku kasunyatan sing bisa dituku online, lan dituku kanthi sah. Ana akeh perusahaan riset kimia sing ngasilake testolone. Nanging amarga para penjual iki pancen ora bisa diatur, mesthi penting banget kanggo nindakake riset sampeyan sadurunge. Manufaktur kurang biso dipercoyo utawa dileburake. Mulane milih pemasok serbuk Rad 140 sing apik. Iki cara sing apik kanggo mbiyantu njamin sampeyan entuk apa sing sampeyan gunakake kanggo segi kualitas lan dosis.

Kita wis nglakokake riset ing Internet lan nemokake perusahaan AAS dadi panggonan sing paling biso dipercoyo lan paling apik kanggo tuku bubuk Rad 140. Mulane akeh wong sing luwih seneng tuku Rad 140 saka AAS, sabab:

1. Berkualitas tinggi karo rega sing kompetitif:

1) Standar: Enterprise Standard

2) Kab. Kemurnian> 99% steroid bubuk mentah

3) We are manufacturer and can provide high quality products with price factory.

2. Cepet lan aman pengiriman:

1) Parsel bisa dikirim ing jam 24 sawise pembayaran. Nomer nelusuri sing kasedhiya

2) Kintunan aman lan wicaksana. Various cara transportasi sing dipilih.

3 Kita duwe klien ing saindhenging donya:

1) Profesional layanan lan pengalaman sugih nggawe pelanggan aran ing ease, stock ora nyukupi lan pangiriman cepet ketemu kepinginan.

2) Umpan balik pasar lan umpan balik barang bakal dihargai, nantang keperluan pelanggan iku tanggung jawab kita.

3) Dhuwur kualitas, competitive price, cepet pengiriman, layanan kelas pisanan gain dateng lan memuji saka pelanggan

1 Nyenengi
4922 Ndeleng

Komentar wis ditutup.