USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

RAD140 (Testolone) bubuk video


Deleng uga Raw RAD140 (Testolone) bubuk Karakter dhasar:

Jeneng: RAD140 / Testolone
CAS: 1182367-47-0
Formula molekul: C20H16CIN5O2
Bobot molekul: 393.826
Titik Nyelehake: 447.57 ° C
Panyimpenan Temp: RT
warna: Bubuk kristal kuning


Nalika kita ngomong babagan Sarms, iki produk sing apik nalika sampeyan ana ing binaraga, ya, iku barang kanggo bodybuilding. Dina iki kita bakal ngobrol babagan salah siji saka ndhuwur sade-Testolone bubuk senter, lan ngerti ngapa ana akeh wong wanna tuku Testolone bubuk kanggo Olah rogo ngencengke otot.


Testolone (RAD140)

Testolone bubuk, sing biasané disebut bubuk RAD140, minangka senyawa paling anyar ing kulawarga modhèl reseptor androgen selektif, utawa luwih dikenal kanthi jeneng - SARMS. Mulane, kaunggulan utama babagan steroid anabolik yaiku menehi hasil positif sing padha, kanthi ora ana efek samping. Pancen, iki cukup senyawa unik, sanajan nalika dibandhingake SARMS liyane, Minangka salah siji SARM anyar sing paling anyar. RAD 140 wis ditampilake kanggo ningkatake ketahanan lan kecepatan lan daya. Uga ndhukung perkembangan otot sing wigati lan pemulihan, mengko bakal kita maneh aspek RAD140 sing paling menarik.


Apa bubuk Testolone?

Kaya sing kita ucapake ing artikel liyane, bubuk Testolone, iku jenis bubuk kristal putih. Minangka bahan mentah Testolone, Testolone bubuk akeh Testolone yaiku salah sijine jual panas antarane sarms, ora mung amarga biaya powder Testolone, nanging uga amarga kemurnian tinggi saka Testolone mentah, ya, yen aku tuku bubuk Testolone akeh, utawa nggunakake lab, aku luwih seneng tuku Testolone mentah online, milih Supplier serbuk Testolone sing dipercaya lan tetep hubungan stabil. Detil test bubuk Testolone akeh ing AAS minangka:

Jeneng: RAD140 / Testolone

CAS: 1182367-47-0

Formula molekuler: C20H16CIN5O2

Bobot molekul: 393.826

Titik Nyeleh: 447.57 ° C

Panyimpenan Temp .: RT

Werna: Wêdakakêna kristal putih

1182367-47-0RAD140


Apa Testolone bubuk Legal?

Ya, mundhut lan nggunakake Testolone (RAD-140) iku sah; Nanging, sing dites nalika olahraga lan acara binaraga. Sampeyan ora kudu kuwatir babagan nuduhake ing tes tamba wawancara proyek nanging yen sampeyan lagi nyoba kanggo saingan kanthi alami ing pertunjukan binaraga, contone, banjur Testolone bakal njamin test sampeyan bali positif.


Keuntungan bubuk Testolone

Sanadyan bakal salah ngenalake yen produk rampung bebas efek sisih loro peneliti lan pangguna pungkasan sing katon ora keganggu babagan efek sisih bisa.

Salah sawijining aspek sing paling nyenengake saka bubuk RAD140, lan kabeh SARMS ing umum, yaiku anané efek samping, sing nyebabake obat-obatan ningkatake kinerja paling aman (PED) ing dina iki. Kaya kasebut ing ndhuwur, wêdakakêna RAD140 ora bakal nimbulaké panindhes, utawa bakal nimbulaké manawa efek samping sing umum digandhengake karo steroid. Apa maneh, sanajan dadi senyawa lisan, SARMS ora dadi racun ati, lan uga bubuk RAD140. Akhire, testolone ora sesambungan karo enzim aromatase, supaya ora ana efek samping estrogenik nalika nggunakake minangka PED sing mandiri, utawa karo senyawa non-aromatisasi liyane.


Manfaat bubuk Testolone ing Bodybuilding

Testolone powderforbuilding.As nyatakake ing ndhuwur, nalika tes klinis lan nggunakake Testolone wêdakakêna lan SARMs liyane wis diwatesi nggunakake ing medical setelan. Trial iki utamané fokus ing ndandani ngobati otot lan mbuang otot, uga ngobati osteoporosis lan nyegah karusakan tulang tambahan. Lan nalika panaliten resmi ing senyawa kasebut ora fokus ing babagan binaraga, testolone isih dadi populer karo komunitas binaraga amarga kemampuane kanggo ningkatake massa otot tanpa nyebabake efek samping.

Tumindak sacara selektif ing reseptor androgen ing jaringan otot ndadekake peningkatan massa otot lan respon latihan sing luwih apik. Akeh peminat bodybuilding wis nyatakake yen salah siji saka manfaat utama steroid anabolik yaiku nyatane yen dheweke ngidini para pangguna bisa nglatih luwih kerep lan kanggo wektu sing luwih suwe. Sampeyan ora bisa nambah intensitas lan volume latihan sing akeh karo testolone sing bisa karo steroid anabolik. Nanging, fitur kapasitas latihan sing luwih dhuwur iki padha karo rong jinis senyawa.

Tuku bubuk Testolone kanggo bodybuildingeffects saka RAD140 sampeyan kudu ngerti! Deleng uga AASraw


Efek bubuk Testolone ing Otot, Bone, Tendon, lan Ligamen

Testolone, amarga pengaruhe ing reseptor androgen, uga bisa ningkatake respon pangguna kanggo latihan. Iki tegese yen sampeyan nggunakake latihan identik lan regimen diet tanpa testolone banjur nggunakake regimen padha karo, testolone bakal nambah asil. Kabeh liyane padha dadi, sampeyan bakal bisa ndeleng maneh diet lan latihan nalika sampeyan pas karo siklus sing apik banget babagan tambahan iki.

Mesthi wae, sing paling gedhe awak-awak binaraga fokus ing potensial otot-testolone nalika nliti babagan carane bisa mbantu wong-wong mau nambah fisiologis. Nanging, kaya senyawa liyane ing kelas iki, testolone uga bisa nambah kekuatan tendon lan ligamen. Kanggo sapa sing nglatih kekuatan, iki efek sing penting. Minangka bodybuilders nggawe keuntungan ing ukuran lan kekuatan otot, iku penting yen tendon lan ligamen uga gain kekuatan. Sapa sing nandhang lara tendon utawa ligamen mangerténi menawa marasake awakmu bisa dadi proses dawa. Uga bisa nyebabake karusakan permanen lan bisa ngalangi latihan.

Testolone, kaya sing paling gedhe SARM liyane, uga ngurangi resorpsi tulang. Iki tegese mbuwang breakdown balung, sing bisa ningkatake kepadatan tulang ing wektu. Nyatane, akeh studi klinis saka SARM wis fokus marang kegunaan potensial kanggo ngatasi osteoporosis. Ing bodybuilding, iki menehi manfaat ngurangi risiko fraktur. Pecah ora kudu cilaka binar umum. Nanging minangka ligamen lan tendon ciloko, fraktur wis potensial kanggo nyetel maneh latihan banget. Ana uga keuntungan kanggo atlit olahraga. Kanggo wong-wong sing nindakake jumlah gedhe kardiovaskular, suplemen cerdas bisa ngurangi risiko fraktur stres saka overuse.


Efek bubuk Testolone ing Training and Performance

Wesi Testolone nduweni maneka manfaat sajroning segi kecepatan lan daya ningkatake. Mesthi wae, mesthine kaya mengkono iki ora masalah kanggo binaraga. Nanging tambah energi lan ketahanan bisa mbantu ningkatake intensitas latihan. Iki mbiyantu kanggo wong-wong sing nglatih kalori sing kurang sithik nalika dipotong. Testolone bisa mbantu panganggo ngiyatake massa otot sing ana nalika ngeculake. Kombinasi efek kasebut ndadekake becik kanggo bodybuilder ing tahap pemotongan.

Kemampuan tambahan iki kanggo ndhukung output daya eksplosif uga duweni potensi kanggo binaragawan. Umumé dimangertèni menawa latihan interval intensitas dhuwur, utawa HIIT, ndadékaké mundhaké lemak ing wektu sing kurang nalika dibandhingaké karo kardio sing mantep. Latihan HIIT gumantung marang pamrentahan. Uga uga ngreksa otot sing ana luwih efektif tinimbang latihan tetep mantep. Mangkono, kemampuan testolone kanggo ndhukung daya eksplosif bisa ningkatake kualitas latihan HIIT, anjog kanggo ngilangi lemak lan luwih apik kanggo njaga otot.

Mesthi, daya njeblug uga penting kanggo latihan kekuatan dhewe. Apa sampeyan kudu push past point sticking ing penet bench utawa nggarap kanggo njaluk final final ing OHPs pungkasan, gadhah energi cadangan kanggo nggunakake daya njeblug nalika sampeyan perlu iku penting banget nalika sampeyan pengin olahraga minangka hard sampeyan bisa.

Nalika efek kasebut duweni potensi kanggo ningkatake asil sacara dramatis, suplemen iki meh ora ana efek samping. Iki minangka bagian saka apa sing ndadekake supaya atraktif atlit. Lan, kaya sing kita tingali ing bagean ing ngisor iki, testolone uga duwe sawetara keuntungan tambahan sing ngagetake.

Tuku bubuk Testolone kanggo bodybuildingeffects saka RAD140 sampeyan kudu ngerti! Deleng uga AASraw


Testolone bubuk kanggo Cutting

Wêdakakêna testolone iku sampurna amarga bisa ngurangi jaringan lemak. Sing luwih dhuwur ing dosis, lemak luwih sampeyan bakal ilang. Sampeyan ora menehi lisensi gratis kanggo mangan apa wae sampeyan pengin nanging yen sampeyan disiplin sampeyan bakal weruh asil gedhe.

Iku uga migunani sajrone siklus nglereni nalika sampeyan ngetik kalori asor. Amarga wêdakakêna Testolone kanggo ngurangi uga ngasilake untung kanthi jaringan, bisa mbantu sampeyan nyedhaki otot lan ngurangi katabolisme.


Testolone bubuk kanggo Bulking

Sampeyan ora milih Testolone bubuk kanggo bulking minangka pilihan pisanan minangka ana obat liyane metu ana sing luwih apik ing nambah massa sheer.

Wêdakakêna Testolone ora bakal menehi sampeyan keuntungan gedhé utawa ora bisa ngobati otot-otot, nanging sampeyan bakal nemokake sing mbantu sampeyan kanggo ngemas ing otot murni, tanpa lemak tambahan. Iki bisa dadi komponen sing migunani kanggo siklus bulking, ngewangi kanggo mesthekake yen sampeyan gain massa kualitas lan ora mung banyu.


Testolone bubuk review

Ing kesimpulan, bubuk testolone, nalika isih ana suplemen sing anyar, nuduhake janji sing cukup kanggo nggunakake binaraga lan atlet liyane. Sawetara supplemen nawakake kombinasi saka otot-bangunan keuntungan lan lack efek sisih sing SARMs nindakake. Nanging tambahan iki unik ing antarane SARMs - kanthi anabolik: rasio androgenik 90: 1, suplemen iki menehi potensial anabolik sing cedhak karo testosteron tanpa efek samping sing bisa nyebabake keluwihan suplemen testosteron. Iku uga sah kanggo tuku lan ora mbutuhake jarum. Tambah ing keuntungan kesehatan potensial, lan sampeyan duwe tambahan luar biasa sing bisa nambah ora mung fisik, nanging kesehatan sampeyan sakabehe. Yen sampeyan duwe pitakonan liyane babagan bubuk Testolone,


0 Nyenengi
4334 Ndeleng

Sampeyan uga kaya

Komentar wis ditutup.