Kabeh babagan bubuk RAD140 (Testolone)

1.RAD140 (Testolone) bubuk
2.What RAD140 (Testolone) bubuk
3. Apa bubuk SARS
4.Is SARS bubuk steroid?
5.History of RAD140 (Testolone) bubuk
6.Howe bubuk karya RAD140 (Testolone)?
7.What bubuk RAD140 digunakake kanggo
8.Who bisa entuk manfaat saka bubuk RAD140 (Testolone)
Powder 9.RAD140 dibandhingake karo testosteron
10.Cara nggunakake RAD / Testaoone, dosis RAD140
11. RAD140 efek samping bubuk / efek samping Testolone
12.RAD140 bubuk setengah urip / Tesolone setengah urip
Riset bubuk 13.RAD140 / Riset Testolone
Wit 14.RAD140 sadurunge lan sawise
Bubuk tumpukan 15.RAD140 karo bubuk YK11
16.RAD140 bubuk ulasan
17.Buy bubuk RAD140 (testolone) saka AASraw


RAD140 (Testolone) bubuk video


I. Raw RAD140 (Testolone) bubuk Karakter dhasar:

Jeneng: RAD140 (Testolone) bubuk
CAS: 1182367-47-0
Formula molekul: C20H16CIN5O2
Bobot molekul: 393.826
Titik Nyelehake: 447.57 ° C
Panyimpenan Temp: RT
warna: Bubuk kristal kuning


1. Wêdakakêna RAD140 (Testolone bubuk)aasraw

Jeneng kimia: Bubuk RAD140, Bubuk Testolone

CAS No. 1182367-47-0

Other name: RAD140 powder;2-Chloro-4-[[(1R,2S)-1-[5-(4-cyanophenyl)-1,3,4-oxadiazol-2-yl]-2-hydroxypropyl]amino]-3-methylbenzonitrile

Pabrik bubuk RAD140: www.aasraw.com

Formula molekuler: C20H16CIN5O2

Bobot molekul: 393.826https: //www.aasraw.com/products/RAD140-Testolone/

Titik Nyeleh: 447.57 ° C

Panyimpenan Temp: RT

Werna: Kuning wedhi kristal

Pacakge: tas foil utawa kustomisasi

Pangiriman: sajrone jam 12 sawise pembayaran, paket foto lan tracking No. ora ana sawise dikirim

Cara pembayaran: WesternUnion, MoenyGram, Bitocin, Transfer Bank

1182367-47-0RAD140


2. Apa bubuk RAD140 (Testolone)aasraw

Wêdakakêna RAD-140, uga dikenal minangka bubuk Testolone, yaiku SARM, modulator receptor androgen selektif. Berkontribusi kanggo ningkatake massa otot sing fokus, uga nambah daya tahan lan daya indikator individu. Obat iki nyebabake perangsang pertumbuhan otot, tanpa nyebabake efek negatif ing ati, sistem saraf lan reproduksi. RAD 140 nduweni efek sing bermanfaat ing metabolisme lan ningkatake regenerasi jaringan sing rusak. Ana bebaya cilik saka jaringan otot nonskeletal sing ngalami aktivitas androgen. Nyatane, RAD-140 nduweni rasio anabolik paling dhuwur kanggo aktivitas androgenik sing ditemokake dening SARM, 90: 1. Testosteron duwe anabolik kanggo rasio androgenic saka 100: 100. Iki tegese Testolone bubuk meh minangka anabolic minangka testosteron nalika mung 1 / 100th minangka androgenic. Iki minangka positif amarga paling efek samping negatif saka testosteron, kalebu efek ing ati, ginjal lan prostat, teka saka efek androgenic.


3. Apa SARSaasraw

SARS ana ing kelas androgen reseptor androgen sing duwé ikatan karo reseptor androgen. Dheweke wiwit diteliti ing 1940 liwat modifikasi molekul testosteron. Umumé, iki dikembangaké kanggo mbantu ngurangi obesitas, ningkatake kesehatan tulang, ningkatake penyakit, lan kanggo nyegah otot. Wiwit RAD140 (Testolone) bubuk kalebu kelas SARS, duweni efek sing padha karo steroid anabolik, nanging tanpa efek sisih sing angel amarga tumindak reseptor androgen kanthi cara sing selektif.


4. Apa SARS steroid?aasraw

SARS kalebu:

Seri SARS
jeneng CAS
AC262356 870888-46-3
LGD3303 1196133-39-7
SR9011 1379686-29-9
MK-677 / Ibutamoren 159752-10-0
YK11 431579-34-9
RAD140 (Testolone) bubuk 1182367-47-0
LGD-4033 / VK5211, Ligandrol 1165910-22-4
GW 501516 / Cardarine 317318-70-0
SR9009 1379686-30-2
S4 / Andarine 401900-40-1
S23 1010396-29-8
MK 2866 / Ostarine 841205-47-8

Apa SARS steroid? SARM yaiku modulasi reseptor androgen selektif, lan minangka jenis obat sing padha karo steroid anabolik.

Tuku bubuk RAD140 (Testolone) Apa gunane RAD140 kanggo


5. Sejarah bubuk RAD140 (Testolone)aasraw

Werna RAD140 saiki dikembangake dening perusahaan farmasi Radius. Penemuan wiwitan diterbitake ing 2010, sing tegese studi diwatesi. Nanging, studi awal, laporan perusahaan lan ulasan pengguna anekdotal wis njanjeni banget kanggo mbangun otot tanpa efek samping steroid anabolik.

Kanggo dolanan binaraga lan rekreasi lan peminat fitness liyane, nambah kinerja lan asil fisik minangka gol umum.

Kanggo akeh atlit kasebut, modulator reseptor androgen selektif, utawa SARMs, mbiyantu. SARM nawakake cara sing apik lan relatif aman kanggo ngrewangi olahraga fisik lan kekuatan. SARM wis entuk popularitas liwat dasawarsa pungkasan. Iki amarga kemampuan kanggo nyedhiyakake asil sing padha karo steroid anabolik tanpa efek sisih sing serius sing bisa nyebabake steroid.

RAD 140 / Testolone bubuk, yaiku salah sawijining SARM sing paling anyar. RAD 140 wis ditampilake kanggo ningkatake ketahanan lan kecepatan lan daya. Uga ndhukung perkembangan otot sing wigati lan pemulihan.


6. Carane nggawe serbuk RAD140 (Testolone)?aasraw

Bubuk RAD140 yaiku modulator reseptor androgen selektif nonsteroidal (SARM). Iku ngrangsang reseptor androgen ing balung lan otot kanthi afinitas luwih gedhé tinimbang ing organ reproduksi.

Reseptor androgen (AR) utamane ngarahake perkembangan seksual normal, nanging aktivasi dening senyawa (kayata testosteron) uga nimbulaké balung, otot, ati lan sistem saraf pusat.

Masalah ing lingkungan medis lan binaraga yaiku kanthi nggunakake testosteron kanggo ngaktifake AR signaling kanggo perkembangan otot lan tulang sing luwih dhuwur uga bisa nyebabake jaringan seks, ngakibatake atrophy testicular, klitoris nggedhekake wadon lan risiko kanker prostat.

Wêdakakêna RAD140 arupa selektif amarga cara protèin sing beda-bedhah karo receptor androgen sadurungé bubuk RAD140. Sel-sel sing beda bakal nanggepi RAD140 bubuk kanthi ngeculake protein sing beda. Protein bisa banjur miwiti utawa nyegah efek saka bubuk RAD140 ing reseptor androgen. Iki nyebabake sawetara reseptor androgen sing aktif ing awak, nanging ora kabeh.

Struktur bubuk RAD140 uga unik lan ora niru struktur steroid hormon liya kaya testosteron. Iki bermanfaat amarga mbiyantu konversi bubuk RAD140 menyang hormon liyane sing mungkin aktif ing cara sing ora dikarepake.

Wêdakakêna RAD140 ngrembuyung balung lan otot nalika nyandhet prostat lan seminal vesikel, sing tanggung jawab kanggo produksi sperma. Kajaba iku, bubuk RAD140 ora nambah enzim ati lan dianggep duwe keracunan ing tikus.

Wêdakakêna RAD140 uga diaktifake reseptor androgen ing wilayah otak sing tatu, kayata hippocampus, ing tikus. Ngaktifake jalur biokimia sing spesifik (pathway MAPK) sing ningkatake kesehatan lan kelangsungan urip.

Tuku bubuk RAD140 (Testolone) Apa gunane RAD140 kanggo


7. Apa bubuk RAD140 digunakake kanggoaasraw

Bodybuilding bubuk RAD140

Nggawe awak sing sampurna bisa dadi tugas sing angel. Akeh wong sing nggawe binaraga lan penggemar fitness wis nggunakake steroid anabolik kayata testosteron kanggo menehi keuntungan cepet. Siji bab bener: testosteron dianggo. Iku mbangun otot cepet lan cepet pemulihan kaya ora liya. Sayange, testosteron uga nduweni nada efek samping lan kudu disuntikake kanthi kerep. Apa yen ana cara kanggo entuk efek sing padha saka testosteron tanpa efek samping? Saiki ana, lan kasedhiya ing SARM sing diarani bubuk RAD140.

Ana sing disebut SARM sing sajrone pungkasan taun wis dadi produk pilihan kanggo akeh binaragawan sing dituju. Iki ngendi RAD 140 bisa nggawe bedane gedhe. Sanadyan ana skeptis sing ora setuju banget karo apa sing ditawakake, ana akeh binaragel sing nemokake proposisi sing paling menarik.

-Bangun otot

wêdakakêna RAD140 punika cublak bioavailable, nonsteroidal Milih modulator reseptor androgen kuat, kang tegese menehi efek padha steroid anabolik nanging tanpa efek-utamané negatif sisih amarga saka alam Milih kang tumindak ing otot liwat masalah ono sesambungan karo badan liyane.

RAD140 (Testolone) bubuk nambah otot. Ora mung RAD-140 nambah gain otot kanggo wong sing njupuk nanging ora cepet. Contone, akeh atlit lan binaragawan nggunakake RAD-140 kanggo ngubungake celah antarane siklus steroid utawa siklus prohormone, amarga ngidini nggunakake testosteron antarane siklus steroid anabolik tanpa ngrusak nyawa ing proses kasebut. Dadi yen padha digunakake kanggo nandhang panangsang utawa ngurangi kekuatan antarane siklus steroid, bisa njupuk RAD-140 ing antarane siklus iki kanggo njaga kekuatan sing dibangun nalika nambahi akeh, kabeh tanpa efek samping tradisional saka testosteron

-Bobote mudun

Wong sing ditambah karo bubuk RAD140 laporan mundhut lemak /bobote mudun liwat wektu, nanging studi klinik durung bisa mbuktekake iki. Wêdakakêna RAD140 bisa langsung ngedhunake jaringan lemak kanthi nambah otot, saéngga bisa nguntungake para pasien nggoleki bobote tanpa nyebabake massa otot.

Mulane kanthi ngedhunake molekul lemak sirkulasi sing disebut low-density lipoproteins (LDLs). Karo massa tingkat otot sing luwih dhuwur uga bisa ningkatake metabolisme lan luwih cepet ningkatake mundhut jaringan lemak.

- Ngurangi efek samping saka testosteron

Nalika ditrapake karo steroid anabolik, studi awal nuduhake yen bubuk RAD140 nyuda efek samping stimulasi testosteron ing prostat lan seminal vesikel saka monyet.

Tambahan, akeh kedhaftar steroid anabolik nglapurake masalah kanggo kesehatan ati. Nanging, sajrone uji coba 28, monyet iki uga nuduhake elevasi enzim ati sing minimal ing dosis 10x sing luwih dhuwur tinimbang dosis sing paling efektif, sanajan bobote ditemokake sajrone rentang wektu sing cendhak (sing bisa nyebabake strain ati).

Saran kita? Kanthi asil saka bubuk RAD140 丨Hasil bubuk RAD140 wis bukti luwih apik tinimbang panggunaan steroid anabolik, pangguna uga luwih bisa nglalekake testosteron kabeh lan tetep ing SARM.

-Neuroprotective properties

Iki dikenal dening sawetara wong: testosteron lan DHT duwe kemampuan alami duwe efek menguntungke ing kesehatan umum sing saraf lan njaga neuron. Mulane, ora kaget yen paling sengsara neurodegenerative, kalebu penyakit Alzheimer, sing ditindakake karo wong sing pengin androgenik. Nanging, nggunakake dosis testosteron sing signifikan bisa nyebabake risiko kesehatan liyane amarga bakal nyebabake efek sisih tartamtu. Ing wektu samesthine, wis ditetepake sacara scientifically yen bubuk RAD140 uga duwe efek sing padha ing otak, nggawe senyawa sing bermanfaat kanggo nyegah penyakit neurodegeneratif. Kajaba iku, pati sel bakal ngurangi dramatically dening bubuk RAD140 sawise gerah stroke. Sanajan sifat-sifat neuro-pelindung iki ora nggawa keuntungan langsung kanggo tujuan binaraga, iku minangka ciri khas.

Kanker Payudara

Werna RAD140 ditemokake lan saiki dikembangake dening perusahaan farmasi Radius khusus kanggo perawatan Reseptor Androgen (AR) lan Estrogen Reseptor Positif (ER +) kanker payudara ing wanita postmenopausal.

Ing vitro studi rampung ing 2017 nuduhake yen wêdakakêna RAD140 ngganggu pertumbuhan AR / ER + sel kanker payudara. Asil saka studi iki ndhukung penyelidikan luwih lanjut babagan bubuk RAD140 (asil bubuk RAD140) minangka perawatan kanker payudara, lan uji klinis manungsa pisanan diterusake.

-Langkung Menyang Down Cell

Nalika isih ana awal ana laporan sing nyengkuyung babagan subyek. RAD 140 dikenal minangka efek saka testosteron ing otak lan bisa dadi jawaban mangsa kanggo ngobati penyakit neurodegeneratif. Komposisi iki uga bisa ngurangi pati sèl, sing asring dumadi nalika wong ngalami stroke. Ngewangi kandhutan sel lan kesehatan sel uga sinonim karo bangunan otot lan mulane wis akeh keuntungan tambahan. Dadi, sanajan ana wong sing ora binaraga nanging nandhang sawetara jinis penyakit neurodegeneratif, mesthine bisa dadi pilihan sambutan.

Kesimpulane, RAD140 bubuk keuntungan sing:

- nambah daya tahan, kecepatan lan kekuatan nalika ngleksanani intensitas dhuwur;

- Seting massa otot tanpa efek fenomena;

-nakal nada umum organisme;

Efek-efek lemak.

-bisa efektif banget kanggo loro jenis kelamin;

-ngasilake sirkulasi getih

-Dadi ngalangi karusakan neuronal biokimia lan fisiologis;

-NOT mengaruhi keseimbangan hormon;

- Ora duwe efek negatif ing ati;

- Ora beracun;

-Ora ora duwe efek samping ireversibel.


8. Sing bisa entuk manfaat saka bubuk RAD140 (Testolone)aasraw

-Dadi sing duwe testosteron kurang amarga masalah kesehatan, utawa nyalahake steroid anabolik.

-Bangungan sing pengin ngobong siklus steroid (siklus RAD). Mbayangno bisa nggunakake testosteron ing antarane siklus steroid anabolik sing wis ana tanpa perlu kuatir babagan penindasan lan bakal ngrusak HPTA. Iki bakal ngidini supaya sampeyan tetep luwih kuat lan mundhut siklus otot sadurunge sampeyan tau duwe.

-Dadi sing pengin nggunakake tamba ningkatake kinerja, nanging prihatin karo efek sisih bisa. Ing kahanan kaya mengkono, siji bisa muter bubuk RAD140 (siklus bubuk RAD140) tinimbang steroid anabolik lan ora kuwatir babagan shutdown utawa efek kesehatan negatif sing disebabake steroid.

-Dadi sensitif gynecomastia. Wêdakakêna RAD140 kaya nggunakake testosteron, nanging tanpa risiko efek samping estrogenic amarga ora aromatize menyang estrogen. Mulane, yen basis testosteron dibutuhake sajrone siklus, bubuk RAD140 bisa digunakake tanpa wedi njupuk susu asu utawa kembung.


9. Wêdakakêna RAD140 dibandhingake karo testosteronaasraw

testosteron dianggep minangka templat perbandingan sampurna ing syarat-syarat efek androgenic lan anabolik saka senyawa sing beda, ing ngendi rasio 1 [00: 10] 0 minangka baseline. Ing babagan iki, bubuk RAD140 duwe rasio nyenengake 90: 1. Iki tegese meh minangka anabolik minangka testosteron, nanging ora duweni efek androgenik, sing paling positif, amarga efek samping sing gegayutan karo nggunakake steroid asale saka efek androgenik.

Saliyane iku, iku wis ditemtokake sing bakal perlu 40% luwih saka testosteron kanggo wutah otot padha karo wêdakakêna RAD140, lan durung iku bakal njupuk 60 kaping liyane saka wêdakakêna RAD140 malah miwiti nuduhake apa efek sisih prostat related.

Babagan afinitas ing reseptor androgen, studi wis nuduhaké yèn duwé kira-kira 30% saka afinitas sing ditélakaké kanthi testosteron, lan meh padha karo afinestestestosteron (DHT).


10. Cara nggunakake RAD / Testaoone, dosis bubuk RAD140aasraw

Wêdakakêna RAD140 sing paling gedhé yaiku kanthi gampang nggunakaké cuwèran, sampeyan bisa migunakaké bubuk RAD140, mung nusuk menyang cangkir liwat kaca utawa plastik dropper. RAD140 bubuk cair wangun sampurna kanggo pangguna sing pengin efek anabolik saka testosteron, nanging wedi injeksi nyenyet utawa lengket topikal utawa lengket topi.

Nalika sampeyan ngemot wangun cairan bubuk RAD140 ing tutuk, priksa manawa sampeyan ngulu dhisik banjur tindakake karo segelas banyu. Sampeyan uga penting kanggo ngelingi yen sampeyan mbukak bubuk RAD140, sampeyan kudu nggunakake dina sing padha. Sing kudu gampang amarga sampeyan disaranake kanggo njupuk bubuk RAD140 kanggo gain optimal.

Yen sampeyan ngelingi njupuk bubuk RAD140, sampeyan bakal pengin ngerti apa paling dosis bubuk / Testolone bubuk RAD140 kanggo njupuk. Perusahaan AASraw (Supplier bubuk RAD140) nyaranake njupuk dosis bubuk dosis / Testolone RAD140 saben dina antarane 20mg lan 30mg. Kaya perusahaan AASraw (pemasok bubuk RAD140) tansah ngomong, perusahaan AASraw nyaranake njupuk dosis bubuk RAD140 samubarang / Testolone bubuk dosis minggu pisanan kanggo ndeleng carane awak nanggepi. Luwih apik ora luwih apik yen nyedhaki SARMs.Take 10mg RAD140 bubuk dosis / Testolone bubuk dosis dina kanggo minggu pisanan, lan yen uga, sampeyan bisa nambah dosis bubuk Testolone / RAD140 RAD140. Amarga bubuk Testolone / bubuk RAD140 entheng ing awak, nanging sampeyan ora perlu njupuk bubuk RAD12 (Testolone) luwih saka siklus minggu 4. Yen sampeyan pengin, sawise ngaso kanggo minggu 12-XNUMX, sampeyan bisa miwiti maneh ..

Tuku bubuk Testolone kanggo bodybuildingeffects saka RAD140 sampeyan kudu ngerti! Deleng uga AASraw


11. RAD140 bubuk efek samping / Testolone bubuk efek sampingaasraw

Sanajan mesthi salah ngandut yen bubuk RAD140 (Testolone) wis rampung bebas saka RAD140 efek samping bubuk / efek samping bubuk Testolone, peneliti loro lan mbanting pangguna bubuk RAD140 / Pametik bubuk Testolone sing katon ora keganggu babagan bubuk RAD140 sing bisa efek samping / Testolone efek samping bubuk. Miturut akeh, iku salah siji saka PED paling aman utawa Piranti Ningkatake Kinerja sing kasedhiya ing pasar saiki. Iku mbok menawa salah siji saka sawetara produk bangunan otot ing pasar sing ora bakal nimbulaké panindhes. Luwih, iku salah siji saka sawetara prodhuk sing meh ora bisa ditrapake. Iki masalah utama karo paling steroid sing wis dirawat kanthi trep kaya RAD 140.


12. RAD140 bubuk setengah urip / Tesolone setengah uripaasraw

RAD140 bubuk setengah urip /Testolone bubuk setengah urip adalah 16hours.RAD140 bubuk setengah urip / Tetolone setengah urip ora dianggep cendhak dening nay means.But pengguna bubuk RAD140 / pengguna Tesolone bisa milih kanggo njupuk setengah saka dosis bubuk RAD140 / Testolone dosis dosis ing esuk lan setengah liyane ing wayah wengi. Pisahake bubuk dosis RAD140 / Testolone dosis kaya iki bakal njamin sampeyan bakal nyayakake tingkat plasma puncak.


13. RAD140 bubuk riset / Testolone bubuk risetaasraw

Ing pasinaon kalebu RAD 140, uga disebut Testolone bubuk, pengujian iki ditindakake utamane ing monyet lan tikus. Saliyane, hasil riset bubuk mentahan / Testolone bubuk RAD140 wis tujuwan banget. Contone, dituduhake yen RAD 140 nduweni sifat unik ngatasi pembesaran prostat amarga nggunakake testosteron, ngewangi dadi agen piling becik kanggo steroid sing Androgenic sing bisa nyebabake asil / efek sing ora dikarepake.

Kajaba iku, nalika bubuk Testolone diwenehake marang kethek, ana kenaikan kritis ing bobot ing saindhenging periode pamarentah. Nambah massa massal iki gumantung, saéngga kanthi dosis sing luwih gedhe ana kenaikan massa leukemia lan kurang lemak jaringan. Akibaté, bubuk Testolone iku SARM sejatine kanthi kabeh sifat sing diarepake saka campuran karo safety lan efektifitas jinis iki.


14. Wêdakakêna RAD140 sadurunge lan sawiseaasraw

Nalika nggunakake wêdakakêna RAD140, ora ana prakara sing ngupayakake siklus sikil utawa sikil potong, sampeyan bakal pengin ndeleng bubuk mentahan RAD140 sadurunge lan sawise gambar kanggo ngerti apa asil bisa nyana saka bubuk RAD140 (Testolone). Kita nganalisa sawetara forum binaraga lan kebugaran sing populer, reddit (RAD140 bubuk reddit) kanggo ndeleng apa asil asil wong ing siklus, lan saka perusahaan AASraw (sumber bubuk mentahan RAD140) saran klien, asil, sing bakal katon, apik banget. Bellow ana sawetara bubuk RAD140 sadurunge lan sawise picturers kanggo referensi. Kaya sampeyan bisa ndeleng saka bubuk mentahan RAD140 sadurunge lan sawise gambar, pangguna wêdakakêna RAD140 biasane njaluk sawetara asil banget banget nggunakake SRAM.


15. RAD140 bubuk tumpukan karo YK11aasraw

Kanggo prodhuk seri SARM, saben produser bakal krungu prodhuk-prodhuk sing anyar kanggo nyekel pasar lan nggawe sampeyan kepengin weruh yen mung minangka obrolan sabanjure utawa yen padha duwe efek sing nyatakake yen asil panalitiyan nuduhake. Kita katon watara forum binaraga, RAD140 bubuk mentahan reddit lan sawetara umpan balik klien, nyebabake sawetara wong nggunakake bubuk stack RAD140 karo YK11, lan entuk asil sing ekstrim!

Iku ora newbie kanggo suplemen gawé, kang wis experimented karo Cardaine (GW501516), Orstarine (MK2866), MK677, SR9009, lan digunakake RAD140 wêdakakêna mentahan tumpukan karo YK11 6weeks.He pungkasan tuku bubuk RAD140 (Testolone powder) online, lan dikirim sawetara sampel menyang Lab partai 3rd kanggo nguji lan nuduhake kemurnian produk.

Nalika dhèwèké nemtokaké bubuk mentahan RAD140 karo YK11, dhèwèké ora maca babagan tumpukan spesifik kasebut, nanging dhèwèké maca babagan bubuk SAR sing béda-béda 2. Iku idea dhewe kanggo tumpukan bubuk RAD140 karo YK11 bebarengan lan ing dasaripun mung ndeleng apa sing bakal kelakon karo tumpukan iki. Punika pengalamanipun.

Dheweke mulai karo 15mg saben dina bubuk RAD140 bebarengan karo 10mg saben dina YK11. Dheweke njupuk siji iwak sing kebak ing saben esuk esuk bareng esuk. Nanging, rasa iku saé banget. Asam borat arupa rasa sing luwih apik tinimbang njupuk. Nanging thre yaiku rega sing kudu dibayar kanggo kabeh lan yen rega kanggo ukuran lan gain kekuatan mung rasa sing ora becik kanggo sawetara detik banjur bisa ngatasi.

Sakwise njupuk RAD140 rawe stack powder karo YK11, dheweke lunga menyang gedung olahraga lan tindak regimen latihan normal dheweke lan ora mikir apa wae kang digunakake. Nalika iku ing TRT (therapy panggantos testosteron) liwat dokter dhasar, dadi sanajan ing awal mula, dheweke sangsi babagan produk apa wae sing dimaksudake kanggo ngundhakake level testosteron malah bisa kanggo dheweke.

Nanging skeptisisme ing wiwitane wis ilang sawise ngalami efek saka tumpukan SARMS. Sawisé kuwi, dhèwèké ngertèni manawa kekuatané tambah apik sanajan ora ana owah-owahan dietary utawa caloric. Nanging, dhèwèké panginten sing mbokmenawa iki minangka sawetara efek plasebo utawa kebetulan lan ora siap kanggo nulis kasebut ing tumpukan SARMS.

Sawise minggu 1 menyang tumpukan, thre pancen ora ndeso efeke! Kekuwatane nyedhaki omah kanthi cepet lan dheweke wis ngancik sawetara. Dheweke ora ngerteni apa-apa. Supaya dheweke terus-terusan ing tumpukan.

Ing minggu kapindho piyambakipun ngeculaken para ewights kados piyambakipun mboten taat. Aku nindakake mesin bertahan kekuatan hammer karo 7plates saben sisi × 12 reps, sesuatu sing durung tau rampung sadurunge.

Tuku bubuk RAD140 online8 fakta sampeyan kudu ngerti !!! AASraw


16. RAD140 raw powder reviewsaasraw

Ana asil sing cukup apik kanggo mbuktekaken yen RAD 140 minangka salah sawijining wektu sing paling anyar. Sampeyan bisa uga dadi trendsetter amba sajrone SARMs. Wis kabeh ciri sing dadi tambahan kuat lan kuat. Bisa dadi jawaban sing sampurna kanggo mbangun otot lan uga kanggo ningkatake kekuatan. Yen sampeyan nggoleki sing nyuwil fisik, sampeyan bisa dadi jawaban. Ing sisih liya spektrum, uga bisa dadi produk apik kanggo macem-macem migunakake obat. Utawa sawijining cara kanggo nambani macem-macem penyakit neurodegenerative pancen apik lan sauntara kemampuane kanggo nglawan pati sel massive sing asring dumadi nalika wong ngalami stroke.


17. Tuku bubuk RAD140 (bubuk Testolone) saka bubuk AASrawaasraw

Aku bakal setuju yen istilah "riset kimia" dadi sawetara wong. Kedadeyan sing paling apik lan paling tuwa. Nanging bener, ora ana rasa wedi; kabeh istilah sing sejatine tegese yaiku FDA (Food & Drug Administration) wis ora disetujoni minangka obat terapeutik.

Ana atusan yen ora ana ewonan tambahan alami sing bisa kerja kanthi aman lan efektif minangka obat-obatan (yen ora luwih) lan ora ana sing diakoni dening FDA. Yen sampeyan menyang gunggung vitamin A Rite lokal sampeyan, sampeyan bakal nemokake tambahan populer lan campuran eksklusif sing nggawa label bebaya sing ora disetujoni dening FDA. Iku tegese apa-apa.

Ing kasus SARM, sing paling akeh nemokake sih ing antarane atlet lan binaragawan amarga padha dadi alternatif sing luwih aman kanggo steroid anabolik sing luwih ngrusak.

RAD-140, uga jeneng Testolone bubuk, bisa langsung dituku online RAD140 bubuk mentah kanggo dijual (Bubuk RAD140 for sale)

Riset nuduhaké menawa RAD-140 tumindak ing reseptor androgen sing sacara eksklusif ing jaringan otot lan tulang, saéngga bakal niru reseptor hormon sing banget padha karo testosteron tanpa efek samping amarga aksi sing selektif. Kejabi riset jaringan otot gedhé sing cepet ningkataké ditampilake RAD-140 nampilake stamina lan ketahanan sing kuat nalika ngleksanani intensitas dhuwur kanggo ningkatake paningkatan otot. Panalitiyan riset nuduhaké menawa RAD-140 duweni efek anabolik sing luwih dhuwur tinimbang testosteron amarga ngasilake asil sing luwih kuat tanpa efek samping lan paling apik kanggo wong-wong sing butuh terapi hormonal tambahan. RAD-140 uga ditampilake kanggo ngreksa neuron ing otak lan duwe sipat neuroprotective kaya testosteron lan minangka manfaat gedhe kanggo wong sing nandhang neurodegeneratif. Summing kabeh munggah RAD-140 minangka SARM gedhe kanggo mundhakaken otot kanthi cepet, perbaikan ing ketahanan, lan nambah kinerja atletik sakabèhé.

Tuku bubuk mentahan RAD140 (bubuk RAD140) saka perusahaan AASraw (sumber bubuk RAD140), sampeyan bisa nampa bubuk RAD140 kanthi aman.


Tebak blog produk favorit:

RAD140 (Testolone) bubuk

Tuku bubuk Testolone kanggo binaraga: efek saka RAD140 sing sampeyan ngerti Tuku bubuk RAD140 online: Bukti 8 sampeyan kudu ngerti !!!


0 Nyenengi
3555 Ndeleng

Komentar wis ditutup.